Jump to content

Azia

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Azia

  1. kontinent që ndodhet në lindje të Evropës, në perëndim të Oqeanit Paqësor, në veri të Oqeanisë dhe ne jug të Oqeanit Arktik

Ka në përbërje këto shtete:

Shtetet e Azisë[redaktoni]

Në gjuhët tjera[redaktoni]