Irani

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Irani

  • zyrtarisht Republika Islame e Iranit, është një shtet Aziatik që shtihet në Lindjen e Mesme, në Azinë Qendrore dhe në Kaukaz.