Pakistani

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Pakistani

  • është shtet në kontinentin e Azisë me pozitën e tij gjeografike në pjesën veriperëndimore të nënkontinentit të Indisë, është hapësirë ndërmjetësuese midis Azisë Jugore dhe Lindjes së Afërme dhe të Mesme.