Libani

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

'Libani

  • është shtet në Azinë perëndimore, në bregun lindor të Detit Mesdhe. Kufizohet me Sirinë në veri dhe lindje, e me Izraelin në jug.