Jemeni

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

Jemeni

  • është shtet në gadishullin arabikë. Republika e Jemenit është një shtet në Azinë Juglindore (Lindjen e Afërme) i cili shtrihet në mes Detit të Kuq, Gjiri të Adenit dhe Detit Arabik.