gjuha veneciane

Nga Wiktionary
(Përcjellë nga Gjuha veneciane)

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

gjuha veneciane f.

  1. Një banor ose një banor i Venecias dhe rajonin e Venezia.

Në gjuhët tjera[redaktoni]


Related terma[redaktoni]

Mbiemër[redaktoni]

gjuha veneciane

  1. Prej, nga, ose në lidhje me Venecias

Etimologji[redaktoni]

Nga nounVenecias nga , LatinVenetia + mbiemër prapashtesë -nje.

Shqiptim[redaktoni]

Në gjuhët tjera[redaktoni]