Mongolia

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Mongolia

  • është shtet pa dalje në det, ndodhet në Azinë Lindore e Qendrore, mes Kinës dhe Rusisë. Kryeqyteti Ulan Bator.