Kamboxhia

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

Kamboxhia

  • Mbretëria e Kamboxhias është një shtet i ndodhur në pjesën jugore të Azisë. Vendi kufizohet me Tailandën, Laosin dhe Vietnamin.