Gjuha Austriane

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

Në Austri flitet gjuha gjermane.Jo vetëm në Zvicër dhe Gjermani flitet gjuha gjermane por flitet edhe në një qytet që quhet Austri. Gjuha austriake është një tekst i trashë