Në gjuhët e tjera

Nga Wiktionary
(Përcjellë nga Në gjuhët tjera)

Shqip[redaktoni]

Ky është shablloni i të gjitha gjuhëve në Wikipedia, këtë shabllon kopjoni dhe përdorni gjat postimit të fjalëve dhe përkthimit të tyre në gjuhë tjera.

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.