Polonia

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Polonia

  1. shtet në pjesën qendrore të Evropës
    Kufizohet me Gjermaninë, Çekinë, Sllovakinë, Bjellorusinë, Ukrainën dhe Lituaninë.
    Kryeqytet i Polonisë është Varshava.

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Asturisht[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Polonia f.

  1. Polonia

Interlingua[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Polonia f.

  1. Polonia

Italisht[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Polonia f.

  1. Polonia