Sllovakia

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Sllovakia -

  1. shtet në Evropën qendrore
    Kufizohet me Çekinë, Poloninë, Ukrainën, Hungarinë dhe Austrinë.
    Kryeqytet i Sllovakisë është Bratisllava.

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>