Ukraina

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Ukraina -

  1. vend në lindje të Evropës
    Kufizohet me Rusinë, Bjellorusinë, Poloninë, Sllovakinë, Hungarinë, Rumaninë, dhe Moldavinë.
    Kryeqyteti i Urkainës është Kievi.

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>Finlandisht[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Ukraina

  1. Ukraina