gjuha portugeze

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

gjuha Portugeze

  1. gjuhë Indo-Evropiane e familjes Latine, njëherit edhe gjuhë zyrtare në Portugali, Angola, Mozambik, Sao Tome dhe Principe, Guineja Bizare, Kepi i Gjelbër, Timorin Lindor dhe Brazil

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>