Portugalia

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Portugalia -

  1. shtet i ndodhur në pjesën jug-perëndimore të Evropës, me dalje në Oqeanin Atlantik dhe kufizohet vetëm me Spanjën
    Kryeqytet i Potugalisë është Lisbona.

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>