agjëroj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

agjëroj jokal.

  1. (fet., vjet.) Nuk ha dhe nuk pi gjatë gjithë ditës për një kohëcaktuar; nuk ha,disa lloje ushqimesh në ditë të caktuara (sipas paragjykimeve fetare).
  2. (bised.) Nuk ha asgjë, nuk vë gjë në gojë.
    Kam agjëruar gjithë ditën.
  3. Agjëron ditën e vjedh natën keq. paraqitet i mirë, por në të vërtetë është i keq.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Prononcimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë rrjedhëse[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]


Anglisht - fast
Gjermanisht
Frëngjisht
Polonisht
Japonisht
Hollandisht
Italisht
Suedisht
Portugalisht
Spanisht
Kroatisht
Norvegjishte e re
Arabisht
Greqisht
Boshnjakisht

Rusisht
Kinezisht
Finlandishte
Norvegjisht
Esperanto
Danisht
Sllovakisht
Hebraisht
Çekisht
Hungarisht
Luksemburgisht
Maqedonisht
Latinisht
Serbo-kroatishte
Austrishte

Rumanisht
Katalanisht
Serbisht
Sllovenisht
Indonezisht
Bullgarisht
Turqisht
Ukrainisht
Lituanisht
Koreanisht
Bjellorusisht
Irlandisht
Venecianisht
Interlingua
Anglishte e thjeshtë

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elekronik shpjegues FESH 1.0