Franca

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Franca

  1. shtet në Evropën perëndimore që kufizohet me Belgjikën, Gjermaninë, Zvicrën, Italinë, Monakon, Andoran dhe Spanjën
    Kryeqyeti i Francë është Parisi.

Sinonime[redaktoni]

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>