Holanda

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Holanda -

  1. ndodhet në pjesën perëndimore të Evropës
    Kufizohet edhe me Belgjikën në jug dhe Gjermaninë në lindje.
    Kryqytet është Amsterdami.

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>