Finlanda

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

Finlanda

  1. ndodhet në pjesën më veriore të Evropës
    Kufizohet me Suedinë, Norvegjinë dhe Rusinë.
    Kryeqytet i Finlandës është Helsinki.

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>