çorganizoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Folje[redaktoni]

  1. Prish rregullin dhe sistemin e punës të diçkaje, sjell çrregullim në një veprimtari të organizuar, çrregulloj; kund. organizoj.
    Çorganizoj punën.
  2. Prish ndërtimin e brendshëm të një organizate; shkaktoj pështjellim në radhët e një grupi njerëzish të organizuar, shthur; kund. organizoj.
    Përpiqen të çorganizojnë klasën punëtore (rininë, popullin, partinë).[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0