veturë

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:
Vetura Audi A4

Shqip[redaktoni]

VETURË f.

  • Automjet i vogël udhëtimi me katër rrota dhe zakonisht për katër veta. Veturë sportive. Udhëtoi me veturë. Hipi në veturë. Zbriti nga vetura.

Në gjuhët tjera[redaktoni]