renë

Nga Wiktionary
[1] Renë

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

RENË f. zool.

  • Lloj dreri i vendeve veriore me brirë shumë të degëzuar, që mbahet për qumësht, për mish dhe për të tërhequr rrëshqitëset. Kope renash. Rene shtëpiake (e egër). Qumësht rene.

Në gjuhët tjera[redaktoni]