njeriu

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

njeriu m. sh. njerëzit

Njeriu
  1. njerëzit janë primatë dykëmborë që i përkasin llojit (Homo sapiens) (Latinisht: "njeri i zgjuar" ose "njeri i ditur") dhe familjes Hominidae, familjes së madhe të majmunëve

Në gjuhët tjera[redaktoni]