gjuha italiane

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

ITALISHTE f.

  • Gjuhë indoevropiane, me prejardhje nga latinishtja, që flitet në Itali dhe në disa vende të tjera, gjuha italiane.