gjuha frënge

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

frëngjisht f.

  1. Gjuhë indoevropiane, me prejardhje nga latinishtja, që flitet në Francë dhe në disa vende të tjera, gjuha frënge.

Etimologjia[redaktoni]

Prononcimi[redaktoni]

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>

Shih Wikipedia shqip[redaktoni]