gjuhët turkike

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

gjuhët turkike

  1. përbëjnë një familje afro 30 gjuhëve, të cilat fliten nga Evropa Lindore deri në Siberi dhe Kinën Perëndimore, amtare për rreth 140 milionë njerëz dhe të dyta dhjetëra miliona