format

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

format m.

  1. Përmasat (gjatësia e gjerësia) e një botimi (e një libri, e një reviste, e një gazete etj.); shtypshkr. gjatësia dhe gjerësia e faqes së radhitur. Format i madh (i vogël).

Në gjuhët tjera[redaktoni]