citologji

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

Shqip[redaktoni]

Citologji f. - Degë e biologjisë, që studion ndërtimin dhe jetën e qelizës.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]
Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0