Jump to content

cikutë

Nga Wiktionary

Shqip

[redaktoni]

Cikutë f.sh.bot. - Bimë barishtore shumëvjeçare, me kërcell të gjatë e të degëzuar lart, me gjethe të holla e të dhëmbëzuara, me lule të vogla, të bardha e të mbledhura tufë, që ka rrënjë të trashë e me lëng të helmet dhe që rritet në vende me ujë.[1]

Etimologjia

[redaktoni]

Shqiptimi

[redaktoni]

Sinonime

[redaktoni]

Antonime

[redaktoni]

Fjalë të prejardhura

[redaktoni]

Në gjuhë tjera

[redaktoni]

Referencat

[redaktoni]
  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0