buzëmadhe

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

buzëmadhe f.sh.bot.

  1. bimë e egër barishtore, me gjethe të gjera si të luleshqiponjës, por të pa çara, dhe me lule të bardha në trajtën e manushaqes, që rritet buzë kanaleve.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0