bukurshkrim

Nga Wiktionary

Bugova

Moke[redaktoni]

Bukurshkrim m. -

  1. Mënyrë shkrimi e bukur, e rregullt dhe e qartë; shkrim i bukur. Shkruaj me bukurshkrim.
  2. Lëndë mësimore në shkollë, në orët e së cilës nxënësit mësojnë të shkruajnë bukur. Fletore bukurshkrimi. Ora e bukurshkrimit. Mësuesi i bukurshkrimit.[1]

Shqiptimi[redaktoni]

Pershendetje shpresoj qe jeni mire, ju pergezoj per punen qe po e beni ju jeni te veqante

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0