çnjerëzoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Folje[redaktoni]

  1. E bej të humbasë tiparet e jashtme dhe vetitë e njeriut; e kthej një njeri në kafshë ose në diçka tjetër.
  2. E bëj të egër e të pashpirt, i prish vetitë e mira njerëzore.
  3. Çnderoj, përdhunoj (një femër). E çnjerëzoi vajzën.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0