sanatorium

Nga Wiktionary

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

  1. Qendër shëndetësore e ndërtuar zakonisht në një vend me klimë të mirë dhe e pajisur posaçërisht për mjekimin e të sëmurëve nga tuberkulozi. Sanatoriumi i qytetit. Ndërtesa e sanatoriumit. Të sëmurët e sanatoriumit. U shtrua në sanatorium.

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]


Referencat[redaktoni]