cikë

From Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[edit]

Cikë f.sh.zool. - Zog pak më i madh se trumcaku, që rron nëpër ara dhe që i ka pendët e krahëve të përhime në të verdhë e me pika të murrme, ndërsa ato të barkut të bardheme në të verdhë.[1]

Etimologjia[edit]

Shqiptimi[edit]

Sinonime[edit]

Antonime[edit]

Fjalë të prejardhura[edit]

Në gjuhë tjera[edit]

Referencat[edit]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0