cazë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Cazë ndajf.bised. - Fare pak, një çikë fare; në një kohë shumë të shkurtër, fare pak kohë. Cazë nga cazë. Cazë me poshtë. Cazë me tutje. Rri dhe cazë. Mendohem cazë. Pas cazë.

  • Me cazë
a) pas pak;
b) ndaj të ngrysur, në darkë.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0