bukas

Nga Wiktionary

Shqip[redaktoni]

Bukas ndajf. - Luaj bukas: luaj duke i ndarë letrat të përmbysura në aq grupe sa lojtarë marrin pjesë dhe fiton ai që ka letrën me vleftë më të madhe.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0