bishtaqen

Nga Wiktionary
Versioni i datës 12 prill 2008 08:37 nga Zeke (diskuto | kontribute) (Faqe e re: ==Shqip== '''Bishtaqen''' ''m.bot.'' - Bimë barishtore njëvjeçare, me gjethe të pakta dhe me kërcell të shkurtër, me lule vezake, që rritet në livadhet malore. ''Bishtaqe...)
(ndrysh) ← Version më i vjetër | shikoni versionin e tanishëm (ndrysh) | Version më i ri → (ndrysh)
Jump to navigation Jump to search