Përdoruesja:Zeke

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search
Partially illuminated Ac with shadows.JPG Përdoruesi për momentin është në pushim dhe jo aktiv tek WikiFjalori. This user is not active for the moment and is on Wiki Vacation.Wiktionary:Babel
Admin mop.PNG Ky përdorues është administratorWikifjalori (vërteto)
Commons-logo-en.png Ky përdorues ka një faqe tek Wikimedia Commons
pink Venus symbol.svg Kjo përdoruese është Femër.
Flag of Kosovo.svg Ky përdorues vjen nga Kosova.
Këtij përdoruesi i intereson Numizmatika.

Tungjatjeta, unë jam Z SH. S nga Kosova.


SquareKnot.pngSa punë kam bërë tek WikiFjalori
Gartoon-Evolution.png Posta Elektronike - E-Mail

Wikipedia-logo.png Wikipedia shqip | Redhat-office.png Wiki Libra | Wikiquote-logo.svg Wiki Citate
Gartoon-Gedit-icon.png Ndryshimet e fundit tek WikiFjalori Shqip | Gartoon-fs-ftp.png Artikulli i rastit | Gnome-gimp.png Anëtarët e rinjë | Gnome-fs-trash-full.png Postimet e fshiera | Gartoon-Galeon.png Postimet e lëvizura

D E K O R A T Ë
Icône étoile d'or à cinq branches.svg Zeke është një ndër pëdoruesit më të zellshëm në Wiki Fjalori meritat e të cilit/cilës janë të mëdha në pasurimin e kësaj hapësire me të dhëna. Icône étoile d'or à cinq branches.svg

Ndihmë për përdoruesit e rinjë

  • Nëse jeni përdorues i ri/e re dhe ju nevojitet ndihmë kur filloni të redaktoni tek WikiFjalori, atëherë klikoni tek këto lidhje:
Wiktionary:Ndihmë
Si të redaktoi një faqe - nga projekti simotër Wikipedia në shqip.
  • Për të bërë prova, ju lutem përdorni: Livadhin