ballore

Nga Wiktionary
Versioni i datës 26 tetor 2007 09:29 nga Zeke (diskuto | kontribute) (Faqe e re: '''Ballore''' ''f.sh.'' - # Thurimë zakonisht me purteka, e cila vihet para dhe pas qerres që të mos bjerë ngarkesa; lesë qerreje. ''Ballore kallamash. I vë qerres...)
(ndrysh) ← Version më i vjetër | shikoni versionin e tanishëm (ndrysh) | Version më i ri → (ndrysh)
Jump to navigation Jump to search