agronomi

Nga Wiktionary

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

agronomi f.

  1. Shkencastudion ligjet e punimit të tokës dhe të prodhimit bujqësor; bazat shkencore të prodhimit bujqësor.
    Agronomi e përparuar. Fakulteti i agronomisë. Dega e agronomisë. Studioj për agronomi. Zbatoj agronominë.[1]


Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elekronik shpjegues FESH 1.0

Finlandisht[redaktoni]

Emër[redaktoni]

agronomi

  1. agronom

Turqisht[redaktoni]

Emër[redaktoni]

agronomi

  1. agronomi