çakërrqejf

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Çakërrqejf ndajf.bised. - Në gjendje gjysmë të dehur dhe në qejf. U bë çakërrqejf. Ishte çakërrqejf. Flet (këndon) çakërrqejf. U kthye në shtëpi çakërrqejf.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0