Jump to content

Wiktionary:Për anëtarët

Nga Wiktionary
(Përcjellë nga Wiktionary:Për Anëtarë)
Ndihmë
Kërkimi
Të drejta autori
Pasqyra
Redaktimi
Artikulli
Livadhi
Fillestarëve
Antarëve
Kategorive
redaktoni kutinë

Krijimi i artikujve të ri[redaktoni]

Është e kuptueshme për kalimtarët që të krijojë një artikull me përbajtje për një dukuri por nën një titull tjetër. Këta edhe e bartin rrezikun që artikulli i tyre të zhvendoset. E njëjta rregull vlenë edhe pasi që ata të anëtarsohen (për më tepër shiko: Wiktionary:Vini Re!). Për këtë do të ishte mirë që para se një anëtarë të hap një artikull të merr pak më seriozisht rregullën.

Largim nga konflikti[redaktoni]

Nëse ndokush të fyen ose bën vandalizëm ndaj jush ose ndaj postimeve tuaja. Shkruani njërit nga Administruesit edhe atë në postën private elektronike duke bashkangjitur kopjen e tekstit që ju është drejtuar juve dhe përdoruesin që ju është drejtuar. Nëse ai që të bën keq është administrues i shkruaj burokratit. Ja edhe lista: