tlalcacahuatl

Nga Wiktionary


Nahuatl klasike


Emër

[1] kikirik

Etimologjia

Stampa:nci tlalli, 'tokë', dhe cacahuatl, 'arrë'

Prononcimi

IPA: / tɬaːl.ka.ˈka.watɬ /