selvi

Nga Wiktionary
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

selvi f. bot.

  1. Qiparis. Selvitë e varrezave. Dru selvie. Kodra me selvi. E ka trupin si selvi e ka trupin të hedhur, të drejtë dhe të hijshëm.