diedri

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

See Also : dyfaqësh plan

Shembuj të përdorimit[redaktoni]

  3.Stereometria. 3.1. Poliedrat: diedri; qoshja; prizmi (parimi i Kavalierit, syprina dhe vëllimi); piramida (syprina dhe vëllimi);  trungu i piramidës   (piramida e cunguar) (syprina  dhe vëllimi);[1]
  1. www.masht-gov.net/advCms/documents/klasa_10_Matematika.pdf