and

Nga Wiktionary

Anglisht[redaktoni]

Lidhëse[redaktoni]

and

shembull: Me and you. (shqip:Unë dhe ti)

Prononcimi[redaktoni]

  1. dhe, edhe

Amharisht[redaktoni]

Numër[redaktoni]

  1. and - (shqip: një)

Danisht[redaktoni]

Emër[redaktoni]

and pb.

  1. rosë
Lakimi i emrit
rasa njëjës shumës
pashquar and ænder
shquar anden ænderne