Zeitung

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Gjermanisht[redaktoni]

Etimologjia[redaktoni]

Zeit (kohë) + prapashtesa -ung, (që në të vërtetë tregon dhe se emri me këtë prapashtesë i takon gjinisë femërore).

Emër[redaktoni]