Stampa:All system messages

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki:

Name

Default text

Current text

1movedto2
Diskutim

$1 moved to $2

$1 u zhvendos tek $2

Monobook.css
Diskutim

/* edit this file to customize the monobook skin for the entire site */

/* redaktoni këtë faqe për të përshtatur pamjen Monobook për tëra faqet tuaja */

about
Diskutim

Rreth

Për

aboutpage
Diskutim

Wiktionary:Rreth

Project:Rreth

aboutwikipedia
Diskutim

Rreth Wiktionary

⧼Aboutwikipedia⧽

accesskey-addsection
Diskutim

+

⧼Accesskey-addsection⧽

accesskey-anontalk
Diskutim

n

⧼Accesskey-anontalk⧽

accesskey-anonuserpage
Diskutim

.

⧼Accesskey-anonuserpage⧽

accesskey-article
Diskutim

a

⧼Accesskey-article⧽

accesskey-compareselectedversions
Diskutim

v

v

accesskey-contributions
Diskutim

<accesskey-contributions>

⧼Accesskey-contributions⧽

accesskey-currentevents
Diskutim

<accesskey-currentevents>

⧼Accesskey-currentevents⧽

accesskey-delete
Diskutim

d

⧼Accesskey-delete⧽

accesskey-edit
Diskutim

e

⧼Accesskey-edit⧽

accesskey-emailuser
Diskutim

<accesskey-emailuser>

⧼Accesskey-emailuser⧽

accesskey-help
Diskutim

<accesskey-help>

⧼Accesskey-help⧽

accesskey-history
Diskutim

h

⧼Accesskey-history⧽

accesskey-login
Diskutim

o

⧼Accesskey-login⧽

accesskey-logout
Diskutim

o

⧼Accesskey-logout⧽

accesskey-mainpage
Diskutim

z

⧼Accesskey-mainpage⧽

accesskey-minoredit
Diskutim

i

i

accesskey-move
Diskutim

m

⧼Accesskey-move⧽

accesskey-mycontris
Diskutim

y

⧼Accesskey-mycontris⧽

accesskey-mytalk
Diskutim

n

⧼Accesskey-mytalk⧽

accesskey-portal
Diskutim

<accesskey-portal>

⧼Accesskey-portal⧽

accesskey-preferences
Diskutim

<accesskey-preferences>

⧼Accesskey-preferences⧽

accesskey-preview
Diskutim

p

p

accesskey-protect
Diskutim

=

⧼Accesskey-protect⧽

accesskey-randompage
Diskutim

x

⧼Accesskey-randompage⧽

accesskey-recentchanges
Diskutim

r

⧼Accesskey-recentchanges⧽

accesskey-recentchangeslinked
Diskutim

c

⧼Accesskey-recentchangeslinked⧽

accesskey-save
Diskutim

s

s

accesskey-search
Diskutim

f

f

accesskey-sitesupport
Diskutim

<accesskey-sitesupport>

⧼Accesskey-sitesupport⧽

accesskey-specialpage
Diskutim

<accesskey-specialpage>

⧼Accesskey-specialpage⧽

accesskey-specialpages
Diskutim

q

⧼Accesskey-specialpages⧽

accesskey-talk
Diskutim

t

⧼Accesskey-talk⧽

accesskey-undelete
Diskutim

d

⧼Accesskey-undelete⧽

accesskey-unwatch
Diskutim

w

⧼Accesskey-unwatch⧽

accesskey-upload
Diskutim

u

s

accesskey-userpage
Diskutim

.

⧼Accesskey-userpage⧽

accesskey-viewsource
Diskutim

e

⧼Accesskey-viewsource⧽

accesskey-watch
Diskutim

w

w

accesskey-watchlist
Diskutim

l

⧼Accesskey-watchlist⧽

accesskey-whatlinkshere
Diskutim

b

⧼Accesskey-whatlinkshere⧽

accmailtext
Diskutim

The Password for '$1' has been sent to $2.

Fjalëkalimi për '$1' u dërgua tek $2.

accmailtitle
Diskutim

Password sent.

Fjalëkalimi u dërgua.

actioncomplete
Diskutim

Veprim i mbaruar

Veprimi u krye

addedwatch
Diskutim

Shtuar tek lista mbikqyrëse

⧼Addedwatch⧽

addedwatchtext
Diskutim

Faqja "$1" është shtuar <a href="/wiki/Speciale:Watchlist">listës mbikqyrëse</a> tënde. Ndryshimet e ardhshme të kësaj faqeje dhe faqes së diskutimit të saj do të jepen më poshtë, dhe emri i faqes do të duket i <b>trashë</b> në <a href="/wiki/Speciale:Recentchanges">listën e ndryshimeve të fundit</a> për ta dalluar më kollaj.</p>

<p>N.q.s. do të heqësh një faqe nga lista mbikqyrëse më vonë, shtyp "Mos e mbikqyr" në tabelën anësore.

Faqja "$1" është shtuar listës mbikqyrëse tuaj. Ndryshimet e ardhshme të kësaj faqeje dhe faqes së diskutimit të saj do të jepen më poshtë, dhe emri i faqes do të duket i trashëlistën e ndryshimeve së fundmi për ta dalluar më kollaj.

Në qoftë se dëshironi të hiqni një faqe nga lista mbikqyrëse më vonë, shtypni "Ç'mbikqyre" më sipër.

addsection
Diskutim

+

+

administrators
Diskutim

Wiktionary:Administruesit

⧼Administrators⧽

affirmation
Diskutim

Unë konfirmoj që jam mbajtësi i të drejtave të kopimit të këtij skedarit dhe jap leje të liçensohet nën rregullat e $1.

Unë konfirmoj që jam mbajtësi i të drejtave të autorit të këtij skedarit dhe jap leje të liçensohet nën rregullat e $1.

all
Diskutim

të gjitha

⧼All⧽

allmessages
Diskutim

All system messages

Mesazhet e sistemit

allmessagestext
Diskutim

This is a list of all system messages available in the MediaWiki: namespace.

Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki:

allpages
Diskutim

Të gjitha faqet

Krejt faqet

alphaindexline
Diskutim

$1 deri në $2

⧼Alphaindexline⧽

alreadyloggedin
Diskutim

<font color=red><b>Përdorues $1, ti ke hyrë brënda më parë!</b></font><br>

Përdorues $1, keni hyrë brënda më parë!

alreadyrolled
Diskutim

Nuk mund të rrotullojë redaktimin e fundit e [[$1]] nga [[Përdoruesi:$2|$2]] ([[Përdoruesi diskutim:$2|Diskutim]]); dikush tjetër ka redaktuar ose rrotulluar këtë faqe.

Redaktimi i fundit është bërë nga [[Përdoruesi:$3|$3]] ([[Përdoruesi diskutim:$3|Diskutim]]).

Nuk munda ta rrotullojë redaktimin e fundit e $1 nga $2 (Diskutim); dikush tjetër e ka redaktuar ose rrotulluar këtë faqe.

Redaktimi i fundit është bërë nga $3 (Diskutim).

ancientpages
Diskutim

Artikuj më të vjetër

Artikuj më të vjetër

and
Diskutim

and

dhe

anontalk
Diskutim

Talk for this IP

Diskutimi

anontalkpagetext
Diskutim


''Kjo është një faqe diskutimi për një përdorues anonim i cili nuk ka hapur akoma një llogari ose nuk e përdor atë. Prandaj, neve na duhet të përdorim numrin e adresës [[IP adresë|IP]] për ta identifikuar. Kjo adresë mund të përdoret nga disa njerëz. Në qoftë se ti je një përdorues anonim dhe mendon se komente kot janë drejtuar ndaj teje, të lutem [[Speciale:Userlogin|krijo një llogari ose hyni brënda]] për të mos

u ngatarruar me përdorues të tjerë anonim.''


Kjo është një faqe diskutimi për një përdorues anonim i cili nuk ka hapur akoma një llogari ose nuk e përdor atë. Prandaj, më duhet të përdor numrin e adresës IP për ta identifikuar. Kjo adresë mund të përdoret nga disa njerëz. Në qoftë se jeni një përdorues anonim dhe mendoni se komente kot janë drejtuar ndaj jush, ju lutem krijoni një llogari ose hyni brënda për të mos u ngatarruar me përdorues të tjerë anonim.

anonymous
Diskutim

Anonymous user(s) of Wiktionary

Përdorues anonim të Wiktionary

article
Diskutim

Content page

Artikulli

articleexists
Diskutim

Një faqe me atë titull ekziston, ose titulli që zgjodhe nuk është i saktë. Të lutem zgjidh një tjetër.

Ka tashmë një faqe te $1, ose emri i faqes që keni zgjedhur s’është i vlefshëm. Ju lutemi, zgjidhni një emër tjetër.

articlepage
Diskutim

Shiko artikullin

Shikoni artikullin

asksql
Diskutim

SQL pyetje

⧼Asksql⧽

asksqltext
Diskutim

Përdor formularin e më poshtëm për të bërë një pyetje direkte tek rregjistri i Wiktionary . Përdor këto apostrofa ('kështu') për të ndarë vargjet e gërmave. Ky veprim mund ta ngarkojë shumë shërbyesin, prandaj mos e përdor shumë shpesh.

Përdorni formularin e mëposhtëm për të bërë një pyetje direkte tek rregjistri i Wiktionarys. Përdorni këto apostrofa ('kështu') për të ndarë vargjet e gërmave. Ky veprim mund ta ngarkojë shumë shërbyesin, prandaj mos e përdorni shumë shpesh.

autoblocker
Diskutim

I bllokuar automatikisht sepse përdor të njëjtën IP adresë si "$1". Arsye "$2".

Bllokuar automatikisht sepse adresa juaj IP është përdorur rishtas nga "$1". Arsyeja e dhënë për bllokimin e $1 është "$2"

badarticleerror
Diskutim

Ky veprim nuk mund të bëhet në këtë faqe.

Ky veprim nuk mund të bëhet në këtë faqe.

badfilename
Diskutim

Emri i skedarit është ndërruar në "$1".

Emri i skedës është ndërruar në "$1".

badfiletype
Diskutim

".$1" nuk rekomandohet si tip skedari.

⧼Badfiletype⧽

badipaddress
Diskutim

Nuk ka asnjë përdorues me atë emër

Nuk ka asnjë përdorues me atë emër

badquery
Diskutim

Pyetje kërkese e formuluar gabim

⧼Badquery⧽

badquerytext
Diskutim

Nuk mundi t'i pergjigjet pyetjes tende. Kjo ka mundësi të ketë ndodhur ngaqë provove të kërkosh për një fjalë me më pak se tre gërma, gjë që s'mund të behet akoma. Ka mundësi që edhe të kesh shtypur keq pyetjen, për shëmbull "peshku dhe dhe halat". Provo një pyetje tjetër.

Nuk munda t'i përgjigjem pyetjes tuaj. Kjo ka mundësi të ketë ndodhur ngaqë provuat të kërkoni për një fjalë me më pak se tre gërma, gjë që s'mund të behet akoma. Ka mundësi që edhe të keni shtypur keq pyetjen, për shëmbull "peshku dhe dhe halat". Provoni një pyetje tjetër.

badretype
Diskutim

Fjalëkalimet nuk janë njësoj.

Fjalëkalimet nuk janë njësoj.

badtitle
Diskutim

Titull i keq

Titull i pasaktë

badtitletext
Diskutim

Titulli i faqes që kërkove nuk është ishte saktë, ishte bosh, ose ishte një lidhje gabim me një titull wiki internacional.

Titulli i faqes që kërkuat nuk ishte i saktë, ishte bosh, ose ishte një lidhje gabim me një titull wiki internacional.

blanknamespace
Diskutim

(Main)

(Kryesore)

blockedtext
Diskutim

Emri yt ose adresa e IP-së është bllokuar nga $1. Arsyeja e dhënë është kjo:<br>''$2''<p>Mund të kontaktosh $1 ose një nga [[Wiktionary:Administruesit|administruesit]] e tjerë për të diskutuar bllokimin.

Vë re, nuk mund të përdorësh "dërgoji email këtij përdoruesi" n.q.s. nuk ke një adresë të saktë të rregjistruar në [[Speciale:Preferences|preferimet e përdoruesit]].

Adresa e IP-së që ke është $3. Na e jep këtë adresë në çdo ankesë.

==Shënim për përdoruesit e AOL-it== Për shkak të vandalizmeve të një përdoruesit të AOL-it, Uikipedia shpesh bllokon AOL ndërmjetse. Për fat të keq, një ndërmjetse shërbyese mund të jetë duke u përdorur nga një numër i madh njerëzish, prandaj shpesh disa përdorues të pafajshëm të AOL-its bllokohen. Ju kërkojmë ndjesë për çdo problem që ka ndodhur.

Në qoftë se kjo të ndodh ty, të lutem njoftoni një administrues duke përdorur një adresë AOL-i. Gjithashtu dërgoni edhe adresën e IP-së dhënë mësipër.

Emri juaj ose adresa e IP-së është bllokuar nga $1.

Arsyeja e dhënë është kjo:
$2

Mund të kontaktoni $1 ose një nga administruesit e tjerë për të diskutuar bllokimin. Vini re se nuk mund të përdorni "dërgoji email këtij përdoruesi" n.q.s. nuk keni një adresë të saktë të rregjistruar në preferimet e përdoruesit. Adresa e IP-së që keni është $3. Jepni këtë adresë në çdo ankesë.

Shënim për përdoruesit e AOL-it

Për shkak të vandalizmeve të një përdoruesit të AOL-it, Wiktionary shpesh bllokon AOL ndërmjetse. Për fat të keq, një ndërmjetse shërbyese mund të jetë duke u përdorur nga një numër i madh njerëzish, prandaj shpesh disa përdorues të pafajshëm të AOL-it bllokohen. Ju kërkoj ndjesë për çdo problem që ka ndodhur.

Në qoftë se kjo ju ndodh, ju lutem njoftoni një administrues duke përdorur një adresë AOL-i. Gjithashtu dërgoni edhe adresën e IP-së të dhënë mësipër.

blockedtitle
Diskutim

Përdoruesi është bllokuar

Përdoruesi është bllokuar

blockip
Diskutim

Blloko përdoruesin

Blloko përdoruesin

blockipsuccesssub
Diskutim

Bllokimi u bë me sukses

Bllokimi u bë me sukses

blockipsuccesstext
Diskutim

"$1" është bllokuar. <br>Shiko [[Speciale:Ipblocklist|IP blloko listë]] për të parë bllokimet.

"$1" është bllokuar.
Shikoni IP blloko listë për bllokimet.

blockiptext
Diskutim

Përdor formularin e mëposhtëm për të hequr lejen e shkrimit për një përdorues ose IP-ë specifike. Kjo duhet bërë vetëm në raste vandalizmi, dhe në përputhje me [[Wiktionary:Rregullat|Wiktionary regullat]]. Plotëso arsyen specifike më poshtë (p.sh., trego faqet specifike që u vandalizuan).

Përdorni formularin e mëposhtëm për të hequr lejen e shkrimit për një përdorues ose IP-ë specifike. Kjo duhet bërë vetëm në raste vandalizmi, dhe në përputhje me Wiktionary regullat. Plotësoni arsyen specifike më poshtë (p.sh., tregoni faqet specifike që u vandalizuan).

blocklink
Diskutim

blloko

blloko

blocklistline
Diskutim

$1, $2 bllokoi $3

⧼Blocklistline⧽

blocklogentry
Diskutim

blocked "$1" with an expiry time of $2

bllokoi "$1"

blocklogpage
Diskutim

Block_log

Bllokim_rregj

blocklogtext
Diskutim

This is a log of user blocking and unblocking actions. Automatically blocked IP addresses are not be listed. See the [[Special:Ipblocklist|IP block list]] for the list of currently operational bans and blocks.

Ky është një rregjistër bllokimesh dhe ç'bllokimesh të përdoruesve. IP-të e bllokuara automatikisht nuk janë të dhëna. Shikoni dhe listën e IP-ve të bllokuara për një listë të bllokimeve të tanishme.

bold_sample
Diskutim

Bold text

Tekst i trashë

bold_tip
Diskutim

Bold text

Tekst i trashë

booksources
Diskutim

Burime librash

Burime librash

booksourcetext
Diskutim

Më poshtë është një listë me lidhje tek hapësira të tjera që shesin libra të rinj dhe të përdorur, dhe mund të kenë më shumë informacion për librat që po kerkon. Wiktionary nuk ka mardhënie me asnjë nga këto biznese, dhe kjo listë nuk duhet të shikohet si një rreklamë.

⧼Booksourcetext⧽

brokenredirects
Diskutim

Ridrejtime të prishura

Përcjellime të prishura

brokenredirectstext
Diskutim

Ridrejtimet që vijojnë lidhen tek një artikull që s'ekziston.

Përcjellimet që vijojnë lidhen tek një artikull që s'ekziston.

bugreports
Diskutim

Raporto yçkla

Përshtypjet

bugreportspage
Diskutim

Wiktionary:Raporto_yçkla

Wiktionary:Përshtypjet

bureaucratlog
Diskutim

Bureaucrat_log

Burokrat_rregj

bureaucratlogentry
Diskutim

Rights for user "$1" set "$2"

i dha $1: titullin $2

bureaucrattext
Diskutim

The action you have requested can only be performed by sysops with "bureaucrat" status.

Veprimi që kërkuat mund të bëhet vetëm nga një përdorues me titullin "burokrat".

bureaucrattitle
Diskutim

Bureaucrat access required

Nevojitet titulli "burokrat"

bydate
Diskutim

datës

datës

byname
Diskutim

emrit

⧼Byname⧽

bysize
Diskutim

madhësisë

⧼Bysize⧽

cachederror
Diskutim

Kjo është një kopje e faqes së kërkuar dhe mund të jetë e vjetër.

⧼Cachederror⧽

cancel
Diskutim

Harroje

Anuloje

cannotdelete
Diskutim

Nuk mundi të grisi këtë faqe ose figurë të dhënë. (Ka mundësi të jetë grisur nga dikush tjeter.)

Nuk munda të gris këtë faqe ose figurë të dhënë. (Ka mundësi të jetë grisur nga dikush tjeter.)

cantrollback
Diskutim

Nuk mund të kthejë redaktimin; redaktori i fundit është i vetmi autor i këtij artikulli.

Nuk munda ta kthejë redaktimin; redaktori i fundit është i vetmi autor i këtij artikulli.

categories
Diskutim

Categories

Kategori faqesh

category
Diskutim

category

kategori

category_header
Diskutim

Articles in category "$1"

Artikuj në kategorinë "$1"

changepassword
Diskutim

Ndërro fjalëkalimin

Ndërroni fjalëkalimin

changes
Diskutim

ndryshime

⧼Changes⧽

columns
Diskutim

Kolona

⧼Columns⧽

commentedit
Diskutim

(koment)

⧼Commentedit⧽

compareselectedversions
Diskutim

Compare selected versions

Krahasoni versionet e përzgjedhura

confirm
Diskutim

Konfirmo

Konfirmoni

confirmcheck
Diskutim

Po, dëshiroj me të vërtetë ta gris këtë.

⧼Confirmcheck⧽

confirmdelete
Diskutim

Konfirmo grisjen

Konfirmoni grisjen

confirmdeletetext
Diskutim

Je duke grisur '''përfundimisht''' një faqe ose një skedar me tërë historinë e tij nga rregjistri. Të lutem konfirmo që ke ndër mënd ta bësh këtë gjë, që e kupton se cilat janë pasojat, dhe që po vepron ne përputhje me [[Wiktionary:Rregullat]].

Jeni duke grisur përfundimisht një faqe ose një skedar me tër historinë e tij nga rregjistri. Ju lutem konfirmoni që keni ndër mënd ta bëni këtë gjë, që i kuptoni se cilat janë pasojat, dhe që po veproni në përputhje me Wiktionary:Rregullat.

confirmprotect
Diskutim

Confirm protection

⧼Confirmprotect⧽

confirmprotecttext
Diskutim

Do you really want to protect this page?

⧼Confirmprotecttext⧽

confirmunprotect
Diskutim

Confirm unprotection

⧼Confirmunprotect⧽

confirmunprotecttext
Diskutim

Do you really want to unprotect this page?

⧼Confirmunprotecttext⧽

contextchars
Diskutim

Sa gërma të tregohen për çdo rresht

⧼Contextchars⧽

contextlines
Diskutim

Sa rreshta të tregohen për përputhje

⧼Contextlines⧽

contribslink
Diskutim

kontribute

kontribute

contribsub
Diskutim

Për $1

⧼Contribsub⧽

contributions
Diskutim

Redaktimet e përdoruesit

Kontributet e përdoruesit

copyright
Diskutim

Content is available under $1.

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet liçensës $1.

copyrightpage
Diskutim

Wiktionary:Të drejta kopimi

Wiktionary:Të drejta autori

copyrightpagename
Diskutim

Wiktionary Të drejta kopimi

Wiktionary Të drejta autori

copyrightwarning
Diskutim

Të lutem vë re që të gjitha kontributet tek Wiktionary janë të konsideruara të dhëna nën liçensën GNU Free Documentation License (shiko $1 për detaje). Në qoftë se nuk dëshiron që kontributet e tua të redaktohen pa mëshirë dhe të jepen kudo, atëherë mos i jep këtu.<br> Gjithashtu, ti po na premton që i ke shkruajtur vetë këto, ose i ke kopjuar nga një vënd public (public domain) ose diçka e ngjashme e lirë. <strong>MOS JEPNI PUNIME QE JANE NEN COPYRIGHT PA PASUR LEJE!</strong>

Ju lutem vini re që të gjitha kontributet tek Wiktionary janë të konsideruara të dhëna nën liçensën GNU Free Documentation License (shikoni $1 për detaje). Në qoftë se nuk dëshironi që kontributet tuaja të redaktohen pa mëshirë dhe të jepen kudo, atëherë mos i jepni këtu.

Gjithashtu, po premtoni që i keni shkruar vetë këto, ose i keni kopjuar nga një faqe nën "public domain" ose nën GFDL.

MOS JEPNI PUNIME QE JANE NEN COPYRIGHT PA PASUR LEJE!

couldntremove
Diskutim

S'mundi të heq arikullin '$1'...

⧼Couldntremove⧽

createaccount
Diskutim

Hap një llogari

Hap një llogari

createaccountmail
Diskutim

by email

me email

cur
Diskutim

tani

tani

currentevents
Diskutim

Evenimente

Ngjarjet e tanishme

currentrev
Diskutim

Versioni i tanishëm

Versioni i tanishëm

databaseerror
Diskutim

Gabim rregjistri

Gabim në databazë

dateformat
Diskutim

Pamja e datës

⧼Dateformat⧽

dberrortext
Diskutim

Ka ndodhur një gabim me pyetjen e rregjistrit. Kjo mund të ndodhi n.q.s. pyetja nuk është e vlehshme (shiko $5), ose mund të jetë nje yçkël e softuerit. Pyetja e fundit qe ti i bëre rregjistrit ishte: <blockquote><tt>$1</tt></blockquote> nga funksioni "<tt>$2</tt>". MySQL kthehu gabimin "<tt>$3: $4</tt>".

Ka ndodhur një gabim me pyetjen e rregjistrit. Kjo mund të ndodhi n.q.s. pyetja nuk është e vlehshme (shikoni $5), ose mund të jetë një yçkël e softuerit. Pyetja e fundit që i keni bërë rregjistrit ishte:

$1

nga funksioni "$2". MySQL kthehu gabimin "$3: $4".

dberrortextcl
Diskutim

Ka ndodhur një gabim me formatin e pyetjes së rregjistrit. Pyetja e fundit qe ti i bëre rregjistrit ishte: "$1" nga funksioni "$2". MySQL kthehu gabimin "$3: $4".

Ka ndodhur një gabim me formatin e pyetjes së rregjistrit. Pyetja e fundit qe i keni bërë rregjistrit ishte: "$1" nga funksioni "$2". MySQL kthehu gabimin "$3: $4".

deadendpages
Diskutim

Dead-end pages

Faqe pa rrugë-dalje

debug
Diskutim

Raporto yçkla

⧼Debug⧽

defaultns
Diskutim

Kërko automatikisht vetëm në këto hapësira:

Kërkoni automatikisht vetëm në këto hapësira:

defemailsubject
Diskutim

Wiktionary e-mail

Wiktionary emaili nga përdoruesi "$1"

delete
Diskutim

Delete

Grise

deletecomment
Diskutim

Arsyeja për grisjen

Arsyeja:

deletedarticle
Diskutim

grisi "$1"

deleted "$1"

deletedtext
Diskutim

"$1" është grisur nga rregjistri. Shiko $2 për një rekord të grisjeve të fundit.

"$1" është grisur nga rregjistri. Shikoni $2 për një rekord të grisjeve së fundmi.

deleteimg
Diskutim

gris

⧼Deleteimg⧽

deletepage
Diskutim

Gris faqen

Grise faqen

deletesub
Diskutim

(Duke grisur "$1")

⧼Deletesub⧽

deletethispage
Diskutim

Grise faqen

Grise faqen

deletionlog
Diskutim

grisje rekordesh

regjistrin e grisjeve

dellogpage
Diskutim

Gris_rregj

Regjistër fshirjesh

dellogpagetext
Diskutim

Më poshtë është një listë e grisjeve më të fundit. Të gjitha kohët janë sipas orës së shërbyesit (UTC). <ul> </ul>

Më poshtë është një listë e grisjeve më të fundit.

developerspheading
Diskutim

Vetëm për zhvilluesit

⧼Developerspheading⧽

developertext
Diskutim

Veprimi që kërkove mund bëhet vetëm nga një përdorues me titullin "zhvillues". Shiko $1.

Veprimi që kërkuat mund bëhet vetëm nga një përdorues me titullin "zhvillues". Shikoni $1.

developertitle
Diskutim

Nevojitet titulli zhvillues

Nevojitet titulli "zhvillues"

diff
Diskutim

ndrysh

ndrysh

difference
Diskutim

(Ndryshime midis versioneve)

⧼Difference⧽

disambiguations
Diskutim

Faqe qartësuese

⧼Disambiguations⧽

disambiguationspage
Diskutim

Wiktionary:Lidhje_tek_faqe_qartësuese

⧼Disambiguationspage⧽

disambiguationstext
Diskutim

Artikujt që vijojnë lidhen tek një <i>faqe qartësuese</i>. Ato duhet të lidhen tek tema e përshtatshme

<br>Një faqe trajtohet si qartësuese lidhet nga $1.<br>Lidhje nga hapësira të tjera <i>nuk</i> jepen këtu.

⧼Disambiguationstext⧽

disclaimerpage
Diskutim

Wiktionary:General_disclaimer

Wiktionary:Shpërnjohjet_e_përgjithshme

disclaimers
Diskutim

Disclaimers

Shpërnjohjet

doubleredirects
Diskutim

Dopjo ridrejtime

Dopjo përcjellime

doubleredirectstext
Diskutim

<b>Kujdes:</b> Kjo listë mund të ketë lidhje gabim. D.m.th. ka tekst dhe lidhje mbas #REDIRECT-it të parë.

<br> Çdo rresht ka lidhje tek ridrejtimi i parë dhe i dytë, gjithashtu ka edhe rreshtin e parë të tekstit të ridrejtimit të dytë,

duke dhënë dhe artikullin e "vërtetë", me të cilin ridrejtimi i parë duhet të lidhet.

Kjo faqe liston faqet përcjellëse tek faqet e tjera përcjellëse. Secili rresht përmban lidhjet tek përcjellimi i parë dhe përcjellimi i dytë, gjithashtu synimin e përcjellimit të dytë, që është zakonisht faqja synuese e vërtetë, që faqja w parë duhej të ishte përcjellëse e kësaj faqeje. Kalimet nga hyrjet janë zgjidhur.

edit
Diskutim

Edit

Redaktoni

editcomment
Diskutim

Komenti i redaktimit ishte: "<i>$1</i>".

Përmbledhja e redaktimit ishte: $1.

editconflict
Diskutim

Konflikt redaktimi: $1

Konflikt redaktimi: $1

editcurrent
Diskutim

Redakto versionin e tanishëm të kësaj faqeje

Redaktoni versionin e tanishëm të kësaj faqeje

edithelp
Diskutim

Ndihmë për redaktim

Ndihmë për redaktim

edithelppage
Diskutim

Wiktionary:Si_redaktohet_një_faqe

https://www.mediawiki.org/wiki/Special:MyLanguage/Help:Editing_pages

editing
Diskutim

Duke redaktuar $1

Po redaktohet $1

editingold
Diskutim

<strong>KUJDES: Po redakton një version të vjetër të kësaj faqeje. Në qoftë se e ruan, çdo ndryshim i bërë deri tani do të humbet.</strong>

KUJDES: Po redaktoni një version të vjetër të kësaj faqeje. Në qoftë se e ruani, çdo ndryshim i bërë deri tani do të humbet.

editsection
Diskutim

redakto

redaktoni

editthispage
Diskutim

Redakto faqen

Redaktoni faqen

emailflag
Diskutim

Blloko e-mail nga përdorues të tjerë

Bllokoni e-mail nga përdorues të tjerë

emailforlost
Diskutim

  • Futja e email-it nuk është e detyrueshme. Por lejon përdorues të tjerë

të të kontaktojnë nëpërmjet faqes pa u treguar adresën, gjithashtu kjo adresë është e dobishme n.q.s. harron fjalëkalimin

  • Futja e email-it nuk është e detyrueshme. Por lejon përdorues të tjerë tu kontaktojnë nëpërmjet faqes pa u treguar adresën, gjithashtu kjo adresë është e dobishme n.q.s. harroni fjalëkalimin

emailfrom
Diskutim

Nga

Nga:

emailmessage
Diskutim

Mesazh

Porosia:

emailpage
Diskutim

Dërgo e-mail përdoruesve

⧼Emailpage⧽

emailpagetext
Diskutim

N.q.s. ky përdorues ka dhënë një adresë të saktë në preferimet e tij, formulari më poshtë do t'i dërgojë një mesazh. Adresa e email-it që ke dhënë në preferimet e tua do të duket si pjesa "From" e adresës së mesazhit, kështuqë marrësi do të ketë mundësi të të përgjigjet.

N.q.s. ky përdorues ka dhënë një adresë të saktë në preferimet e tij, formulari më poshtë do t'i dërgojë një mesazh. Adresa e email-it që keni dhënë në preferimet e tuaja do të duket si pjesa "From" e adresës së mesazhit, kështuqë marrësi do të ketë mundësi tu përgjigjet.

emailsend
Diskutim

Dërgo

Dërgo

emailsent
Diskutim

Email-i u nis

Email-i u dërgua

emailsenttext
Diskutim

Mesazhi e-mail është nisur.

Mesazhi e-mail është dërguar.

emailsubject
Diskutim

Subjekt

Subjekti:

emailto
Diskutim

Për

Për:

emailuser
Diskutim

Dërgoji e-mail këtij përdoruesi

Email përdoruesit

enterlockreason
Diskutim

Fut një arsye për bllokimin, gjithashtu fut edhe kohën se kur pritet të ç'bllokohet

Fusni një arsye për bllokimin, gjithashtu fusni edhe kohën se kur pritet të ç'bllokohet

error
Diskutim

Gabim

Gabim

errorpagetitle
Diskutim

Gabim

Gabim

exbeforeblank
Diskutim

përmbajtja përpara boshatisjes ishte:

përmbajtja para boshatisjes ishte: '$1'

exblank
Diskutim

faqja është bosh

⧼Exblank⧽

excontent
Diskutim

përmbajtja ishte:

përmbajtja ishte: '$1'

explainconflict
Diskutim

Dikush tjetër ka ndryshuar këtë faqe kur ti po e redaktoje. Kutija e redaktimit mësipër tregon tekstin e faqes siç ekziston tani. Nryshimet e tua janë treguar poshtë kutisë së redaktimit. Të duhet të përputhësh ndryshimet e tua me tekstin ekzistues. <b>Vetëm</b> teksti në kutinë e sipërme të redaktimit do të ruhet kur ti të shtypësh "Ruaje faqen". <p>

Dikush tjetër ka ndryshuar këtë faqe kur ju po e redaktonit. Kutija e redaktimit mësipër tregon tekstin e faqes siç ekziston tani. Nryshimet tuaja janë treguar poshtë kutisë së redaktimit. Ju duhet të përputhni ndryshimet tuaja me tekstin ekzistues. Vetëm teksti në kutinë e sipërme të redaktimit do të ruhet kur të shtypni "Ruaje faqen".

export
Diskutim

Export pages

Eksportoni faqe

exportcuronly
Diskutim

Include only the current revision, not the full history

Përfshi vetëm versionin e fundit, jo të gjithë historinë

exporttext
Diskutim

You can export the text and editing history of a particular page or set of pages wrapped in some XML; this can then be imported into another wiki running MediaWiki software, transformed, or just kept for your private amusement.

Mund të eksportoni tekstin dhe historinë e redaktimit e një faqeje ose disa faqesh të mbështjesha në XML; kjo mund të importohet në një wiki tjetër që përdor softuerin MediaWiki (tani për tani, ky opsion nuk është përfshirë tek Wiktionary).

Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijoni lidhje të tipit [[Speciale:Export/Faqja Kryesore]] si Speciale:Export/Faqja Kryesore.

extlink_sample
Diskutim

http://www.example.com link title

http://www.shëmbull.al Titulli i lidhjes

extlink_tip
Diskutim

External link (remember http:// prefix)

⧼Extlink_tip⧽

faq
Diskutim

Pyetje e Përgjigje

Pyetje të shpeshta

faqpage
Diskutim

Wiktionary:Pyetje_e_Përgjigje

Project: Pyetje të shpeshta

feedlinks
Diskutim

Feed:

⧼Feedlinks⧽

filecopyerror
Diskutim

Nuk mundi të kopjojë skedarin "$1" tek "$2".

Nuk munda të kopjojë skedarin "$1" tek "$2".

filedeleteerror
Diskutim

Nuk mundi të grisi skedarin "$1".

Nuk munda të gris skedarin "$1".

filedesc
Diskutim

Përmbledhje

Përmbledhje

filename
Diskutim

Skedaremër

Emri i skedës

filenotfound
Diskutim

Nuk mundi të gjejë skedarin "$1".

Nuk munda të gjejë skedarin "$1".

filerenameerror
Diskutim

Nuk mundi të ndërrojë emrin e skedarit "$1" në "$2".

Nuk munda të ndërrojë emrin e skedarit "$1" në "$2".

filesource
Diskutim

Source

Burimi:

filestatus
Diskutim

Copyright status

Gjëndja e të drejtave të autorit

fileuploaded
Diskutim

Skedari "$1" u mor me sukses. Te lutem ndiq këtë lidhje : ($2) për të shkuar tek faqja e përshkrimit dhe për të futur informacion për skedarin, si p.sh. ku e gjete, kur u bë, kush e bëri, dhe çdo gjë tjetër që na duhet të dimë për të.

Skedari "$1" u mor me sukses. Ju lutem ndiqni këtë lidhje : ($2) për të shkuar tek faqja e përshkrimit dhe për të futur informacion për skedarin, si p.sh. ku e gjetët, kur u bë, kush e bëri, dhe çdo gjë tjetër që na duhet të dimë për të.

formerror
Diskutim

Gabim: nuk mundi të dërgojë formularin

Gabim: nuk munda të dërgoj formularin

fromwikipedia
Diskutim

Nga Wiktionary, Enciklopedia e Lirë.

⧼Fromwikipedia⧽

getimagelist
Diskutim

duke karikuar të gjithë listën e figurave

duke ngarkuar të gjithë listën e figurave

go
Diskutim

Shko

Shkoni

googlesearch
Diskutim

<!-- SiteSearch Google --> <FORM method=GET action="http://www.google.com/search"> <TABLE bgcolor="#FFFFFF"><tr><td> <A HREF="http://www.google.com/"> <IMG SRC="http://www.google.com/logos/Logo_40wht.gif" border="0" ALT="Google"></A> </td> <td> <INPUT TYPE=text name=q size=31 maxlength=255 value="$1"> <INPUT type=submit name=btnG VALUE="Kërkim me Google"> <font size=-1> <input type=hidden name=domains value="http://sq.wiktionary.org"><br><input type=radio name=sitesearch value=""> WWW <input type=radio name=sitesearch value="http://sq.wiktionary.org" checked> http://sq.wiktionary.org <br> <input type='hidden' name='ie' value='$2'> <input type='hidden' name='oe' value='$2'> </font> </td></tr></TABLE> </FORM> <!-- SiteSearch Google -->

<form method="get" action="//www.google.com/search" id="googlesearch"> <input type="hidden" name="domains" value="//sq.wiktionary.org" /> <input type="hidden" name="num" value="50" /> <input type="hidden" name="ie" value="$2" /> <input type="hidden" name="oe" value="$2" />

<input type="text" name="q" size="31" maxlength="255" value="$1" /> <input type="submit" name="btnG" value="$3" />

<input type="radio" name="sitesearch" id="gwiki" value="//sq.wiktionary.org" checked="checked" /><label for="gwiki">Wiktionary</label> <input type="radio" name="sitesearch" id="gWWW" value="" /><label for="gWWW">WWW</label>

</form>

guesstimezone
Diskutim

Gjeje nga shfletuesi

Gjeje nga shfletuesi

headline_sample
Diskutim

Headline text

Titull shëmbull

headline_tip
Diskutim

Level 2 headline

⧼Headline_tip⧽

help
Diskutim

Ndihmë

Ndihmë

helppage
Diskutim

Wiktionary:Ndihmë

https://www.mediawiki.org/wiki/Special:MyLanguage/Help:Contents

hide
Diskutim

fshih

Fshihe

hidetoc
Diskutim

fshih

fshih

hist
Diskutim

hist

hist

histlegend
Diskutim

Legjenda: (tani) = ndryshimet me versionin e tanishëm, (fund) = ndryshimet me versionin e parardhshëm, V = redaktim i vogël

Përzgjedhje për diff: U vini shenjë butonave rrethorë të rishikimeve për t’u krahasuar dhe shtypni tastin Enter ose butonin në fund.
Legjendë: (tani) = dallime me rishikimin e fundit, (mëparshme) = ddallime me rishikimin pararendës, v = redaktim i vockël.

history
Diskutim

Histori e faqes

Historia e faqes

history_short
Diskutim

History

Historiku

historywarning
Diskutim

Kujdes: Faqja që je bërë gati pët të grisur ka një histori:

Kujdes: Faqja që jeni bërë gati për të grisur ka histori:

hr_tip
Diskutim

Horizontal line (use sparingly)

⧼Hr_tip⧽

ignorewarning
Diskutim

Injoroje shënimin e kujdesisë dhe ruaje skedarin.

Shpërfille paralajmërimin dhe ruaje skedën.

ilshowmatch
Diskutim

Trego të gjitha figurat me emërat që i përputhen

⧼Ilshowmatch⧽

ilsubmit
Diskutim

Kërko

Kërko

image_sample
Diskutim

Example.jpg

Shëmbull.jpg

image_tip
Diskutim

Embedded image

⧼Image_tip⧽

imagelinks
Diskutim

Lidhje skedarësh

Përdorimi i skedës

imagelist
Diskutim

Lista e figurave

⧼Imagelist⧽

imagelisttext
Diskutim

Më poshtë është një listë e $1 figurave të renditura sipas $2.

Më poshtë është një listë e $1 skedave të renditura sipas $2.

imagepage
Diskutim

Shiko faqen e figurës

Shikoni faqen e figurës

imagereverted
Diskutim

Kthimi tek një version i sukseshëm.

⧼Imagereverted⧽

imgdelete
Diskutim

gris

⧼Imgdelete⧽

imgdesc
Diskutim

për

⧼Imgdesc⧽

imghistlegend
Diskutim

Legjendë: (tani) = ky është skedari i tanishëm, (gris) = grise këtë version të vjetër, (ktheje) = ktheje në këtë version të vjetër. <br><i>Shtyp datën për të parë skedarin e dhënë në atë ditë</i>.

⧼Imghistlegend⧽

imghistory
Diskutim

Historia e skedarit

⧼Imghistory⧽

imglegend
Diskutim

Legjendë: (për) = trego/redakto përshkrimin e skedarit.

⧼Imglegend⧽

import
Diskutim

Import pages

Importoni faqe

importfailed
Diskutim

Import failed: $1

Importimi dështoi: $1

importhistoryconflict
Diskutim

Conflicting history revision exists (may have imported this page before)

⧼Importhistoryconflict⧽

importnotext
Diskutim

Empty or no text

⧼Importnotext⧽

importsuccess
Diskutim

Import succeeded!

Importim i sukseshëm!

importtext
Diskutim

Please export the file from the source wiki using the Special:Export utility, save it to your disk and upload it here.

Ju lutem eksportoni këtë skedë nga burimi wiki duke përdorur export utility.! XAU Save atë në kompjuterin tuaj dhe ngarkoni këtu.

infobox
Diskutim

Click a button to get an example text

Shtyp një buton për të parë një shëmbull

infobox_alert
Diskutim

Please enter the text you want to be formatted.\n It will be shown in the infobox for copy and pasting.\nExample:\n$1\nwill become:\n$2

⧼Infobox_alert⧽

internalerror
Diskutim

Gabim i brëndshëm

Gabim i brendshëm

intl
Diskutim

Interlanguage links

Gjuhë-lidhje

ip_range_invalid
Diskutim

Invalid IP range.

Shtrirje IP gabim.

ipaddress
Diskutim

IP Adresë/përdorues

⧼Ipaddress⧽

ipb_expiry_invalid
Diskutim

Expiry time invalid.

Afati i kohës është gabim.

ipbexpiry
Diskutim

Expiry

⧼Ipbexpiry⧽

ipblocklist
Diskutim

Lista e përdoruesve dhe e IP adresave të bllokuara

Përdorues i Bllokuar

ipbreason
Diskutim

Arsye

Arsyeja:

ipbsubmit
Diskutim

Blloko këtë përdorues

Blloko këtë përdorues

ipusubmit
Diskutim

Ç'blloko këtë adresë

Hiqni këtë bllokim

ipusuccess
Diskutim

"$1" u ç'bllokua

⧼Ipusuccess⧽

isbn
Diskutim

ISBN

⧼Isbn⧽

isredirect
Diskutim

faqe ridrejtuese

faqe ridrejtimi

italic_sample
Diskutim

Italic text

⧼Italic_sample⧽

italic_tip
Diskutim

Italic text

⧼Italic_tip⧽

iteminvalidname
Diskutim

Problem me artikullin '$1', titull jo i saktë...

⧼Iteminvalidname⧽

largefile
Diskutim

Rekomandohet që skedarët të most kalojnë 100k në madhësi.

Rekomandohet që skedarët të most kalojnë 100KB në madhësi.

last
Diskutim

fund

mëparshme

lastmodified
Diskutim

Kjo faqe është ndryshuar për herë te fundit më $1.

⧼Lastmodified⧽

lastmodifiedby
Diskutim

This page was last modified $1 by $2.

⧼Lastmodifiedby⧽

lineno
Diskutim

Rreshti $1:

Rreshti $1:

link_sample
Diskutim

Link title

⧼Link_sample⧽

link_tip
Diskutim

Internal link

Lidhje e brëndshme

linklistsub
Diskutim

(Listë lidhjesh)

⧼Linklistsub⧽

linkshere
Diskutim

Faqet e mëposhtëme lidhen këtu:

Faqet vijuese kanë lidhje për te $2

linkstoimage
Diskutim

Këto faqe lidhen tek ky skedar:

$1 faqe lidhen tek kjo skedë:

linktrail
Diskutim

/^([a-z]+)(.*)$/sD

⧼Linktrail⧽

listform
Diskutim

listë

⧼Listform⧽

listusers
Diskutim

Lista e përdoruesve

Lista e përdoruesve

loadhist
Diskutim

Duke karikuar historinë e faqes

Duke ngarkuar historinë e faqes

loadingrev
Diskutim

duke karikuar versionin për ndryshimin

duke ngarkuar versionin për ndryshimin

localtime
Diskutim

Tregimi i orës lokale

Ora lokale:

lockbtn
Diskutim

Blloko rregjistrin

Blloko regjistrin

lockconfirm
Diskutim

Po, dëshiroj me të vërtetë të bllokoj rregjistrin.

Po, dëshiroj me të vërtetë të bllokoj regjistrin.

lockdb
Diskutim

Blloko rregjistrin

Blloko regjistrin

lockdbsuccesssub
Diskutim

Rregjistri u bllokua me sukses

Regjistri u bllokua me sukses

lockdbsuccesstext
Diskutim

Rregjistri i Wiktionary është bllokuar. <br>Kujtohu ta ç'bllokosh mbasi të kesh mbaruar mirëmbajtjen.

Regjistri është bllokuar.
Kujtohuni ta çbllokoni pasi të keni mbaruar mirëmbajtjen.

lockdbtext
Diskutim

Bllokimi i rregjistrit do të ndërpresi mundësinë e përdoruesve për të redaktuar faqet, për të ndryshuar preferimet, për të ndryshuar listat mbikqyrëse të tyre, dhe për gjëra të tjera për të cilat nevojiten shkrime në rregjistër. Të lutem konfirmo që me vërte do të kryesh këtë veprim, dhe se do të ç'bllokosh rregjistrin kur të mbarosh së kryeri mirëmbajtje.

Bllokimi i rregjistrit do të ndërpresi mundësinë e përdoruesve për të redaktuar faqet, për të ndryshuar preferimet, për të ndryshuar listat mbikqyrëse të tyre, dhe për gjëra të tjera për të cilat nevojiten shkrime në rregjistër. Ju lutem konfirmoni që me vërte dëshironi të kryeni këtë veprim, dhe se do të ç'bllokoni rregjistrin kur të mbaroni së kryeri mirëmbajtje.

locknoconfirm
Diskutim

Nuk vendose kryqin tek kutia konfirmuese.

Nuk vendose kryqin tek kutia konfirmuese.

login
Diskutim

Hyrje

Hyni

loginend
Diskutim

&nbsp;

loginerror
Diskutim

Gabim hyrje

Gabim gjatë identifikimit

loginpagetitle
Diskutim

Hyrje përdoruesi

⧼Loginpagetitle⧽

loginproblem
Diskutim

<b>Kishte një problem me hyrjen tënde.</b><br>Provoje përsëri!

Kishte një problem me hyrjen tuaj.
Provojeni përsëri!

loginprompt
Diskutim

You must have cookies enabled to log in to Wiktionary.

Duhet të pranoni "biskota" për të hyrë brënda në Wiktionary.

loginreqtext
Diskutim

You must [[special:Userlogin|login]] to view other pages.

⧼Loginreqtext⧽

loginreqtitle
Diskutim

Login Required

Kërkohet identifikim

loginsuccess
Diskutim

Tani ke hyrë brënda në Wiktionary si "$1".

Keni hyrë brënda në Wiktionary si "$1".

loginsuccesstitle
Diskutim

Hyrje me sukses

I/e identifikuar

logout
Diskutim

Dalje

Dalje

logouttext
Diskutim

Tani ti ke dalë jashtë. Mund të vazhdosh të përdorësh Wiktionary anonimisht, ose mund të hysh brënda përsëri me emrin që kishe ose me një emër tjetër.

Keni dalë jashtë. Mund të vazhdoni të përdorni Wiktionaryn anonimisht, ose mund të hyni brënda përsëri.

logouttitle
Diskutim

Përdoruesi doli

⧼Logouttitle⧽

lonelypages
Diskutim

Faqe të palidhura

Artikuj të palidhur

longpages
Diskutim

Artikuj të gjatë

Artikuj të gjatë

longpagewarning
Diskutim

KUJDES: Kjo faqe është $1 kilobytes e gjatë; disa shfletues mund të kenë probleme për të redaktuar faqe që afrohen ose janë akoma më shumë se 32kb. Konsidero ta ndash faqen në disa seksione më të vogla.

KUJDES: Kjo faqe është $1 kilobytes e gjatë; disa shfletues mund të kenë probleme për të redaktuar faqe që afrohen ose janë akoma më shumë se 32kb. Konsideroni ta ndani faqen në disa seksione më të vogla.

mailerror
Diskutim

Error sending mail: $1

Gabim duke dërguar postën: $1

mailmypassword
Diskutim

Më dërgo një fjalëkalim të ri tek adresa ime

Ridergo fjalekalimin

mailnologin
Diskutim

S'ka adresë dërgimi

S'ka adresë dërgimi

mailnologintext
Diskutim

Duhet të kesh <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> dhe të kesh një adresë të saktë në <a href="/wiki/Speciale:Preferences">preferimet</a> për të dërguar një e-mail përdoruesve të tjerë.

Duhet të keni <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> dhe të keni një adresë të saktë në <a href="/wiki/Speciale:Preferences">preferimet</a> për tu dërguar e-mail përdoruesve të tjerë.

mainpage
Diskutim

Faqja Kryesore

Faqja kryesore

mainpagedocfooter
Diskutim

Please see [http://meta.wikipedia.org/wiki/MediaWiki_i18n documentation on customizing the interface] and the [http://meta.wikipedia.org/wiki/MediaWiki_User%27s_Guide User's Guide] for usage and configuration help.

⧼Mainpagedocfooter⧽

mainpagetext
Diskutim

Wiki software u instalua me sukses.

⧼Mainpagetext⧽

maintenance
Diskutim

Faqja mirëmbajtëse

⧼Maintenance⧽

maintenancebacklink
Diskutim

Mbrapsh tek faqja mirëmbajtëse

⧼Maintenancebacklink⧽

maintnancepagetext
Diskutim

Kjo faqe ka disa vegla to dobishme për mirëmbajtjen e përditshme. Disa nga këto funksiones e përdorin shumë

rregjistrin, kështuqë mos e fresko faqen mbas çdo ndryshimi ;-)

Kjo faqe ka disa vegla to dobishme për mirëmbajtjen e përditshme. Disa nga këto funksiones e përdorin shumë

rregjistrin, kështuqë mos e freskoni faqen mbas çdo ndryshimi ;-)

makesysop
Diskutim

Make a user into a sysop

⧼Makesysop⧽

makesysopfail
Diskutim

<b>User "$1" could not be made into a sysop. (Did you enter the name correctly?)</b>

Përdoruesi '$1' nuk mund të bëhej administrues. (Kontrolloni nëse emrin e keni shtypur saktësisht)

makesysopname
Diskutim

Name of the user:

Emri i përdoruesit:

makesysopok
Diskutim

<b>User "$1" is now a sysop</b>

Përdoruesi '$1' u bë administrues

makesysopsubmit
Diskutim

Make this user into a sysop

Jepi privilegjin

makesysoptext
Diskutim

This form is used by bureaucrats to turn ordinary users into administrators. Type the name of the user in the box and press the button to make the user an administrator

Ky formular përdoret për tu dhënë titullin administrues një përdoruesi të thjeshtë. Kini kujdes, mbasi të jetë dhënë, vetëm një zhvillues mund t'ia heqi këtë titull një administruesi.

makesysoptitle
Diskutim

Make a user into a sysop

Jepi privilegjin e titullit administrues

matchtotals
Diskutim

Pyetja "$1" u përpuq $2 tituj faqesh dhe teksti i $3 artikujve te pasardhshëm.

⧼Matchtotals⧽

math
Diskutim

Tregimi i matematikës

⧼Math⧽

math_bad_output
Diskutim

Can't write to or create math output directory

⧼Math_bad_output⧽

math_bad_tmpdir
Diskutim

Can't write to or create math temp directory

⧼Math_bad_tmpdir⧽

math_failure
Diskutim

Nuk e kuptoj

Nuk e kuptoj

math_image_error
Diskutim

PNG conversion failed; check for correct installation of latex, dvips, gs, and convert

⧼Math_image_error⧽

math_lexing_error
Diskutim

gabim leximi

⧼Math_lexing_error⧽

math_notexvc
Diskutim

Missing texvc executable; please see math/README to configure.

⧼Math_notexvc⧽

math_sample
Diskutim

Insert formula here

⧼Math_sample⧽

math_syntax_error
Diskutim

gabim sintakse

Gabim sintakse

math_tip
Diskutim

Mathematical formula (LaTeX)

⧼Math_tip⧽

math_unknown_error
Diskutim

gabim i panjohur

gabim i panjohur

math_unknown_function
Diskutim

funksion i panjohur

funksion i panjohur "$1"

media_sample
Diskutim

Example.mp3

Shëmbull.mp3

media_tip
Diskutim

Media file link

Lidhje skedari medie

minlength
Diskutim

Emrat e skedarëve duhet të kenë të paktën tre gërma.

⧼Minlength⧽

minoredit
Diskutim

Ky është një redaktim i vogël

Ky është një redaktim i vogël

minoreditletter
Diskutim

V

v

mispeelings
Diskutim

Faqe me gabime gramatikore

⧼Mispeelings⧽

mispeelingspage
Diskutim

Lista e gabimeve më të shpeshta të shkrimit

⧼Mispeelingspage⧽

mispeelingstext
Diskutim

Faqet që vijojnë kanë një gabim shkrimi që ndodh shpesh, të cilat jepen në $1. Shkrimi i vërtetë mund të jetë dhënë (si kështu).

⧼Mispeelingstext⧽

missingarticle
Diskutim

Rregjistri nuk e gjeti tekstin e faqes që duhet të kishte gjetur, të quajtur "$1".

<p>Kjo ndodh zakonisht kur ndjek një ndryshe ose histori lidhje tek një faqe që është grisur.

<p>Në qoftë se ky nuk është rasti, atëherë ti mund të kesh gjetur një yçkël në softuerin. Tregoja këtë përmbledhje një administruesi, duke shënuar edhe URL-in.

Rregjistri nuk e gjeti tekstin e faqes që duhet të kishte gjetur, të quajtur "$1".

Kjo ndodh zakonisht kur ndjek një ndryshim ose lidhje historie tek një faqe që është grisur.

Në qoftë se ky nuk është rasti, atëherë mund të keni gjetur një yçkël në softuerin. Tregojani këtë përmbledhje një administruesi, duke shënuar edhe URL-in.

missingimage
Diskutim

<b>Missing image</b><br /><i>$1</i>

⧼Missingimage⧽

missinglanguagelinks
Diskutim

Mungojnë gjuhë-lidhjet

⧼Missinglanguagelinks⧽

missinglanguagelinksbutton
Diskutim

Gjej gjuhë-lidhjet që mungojnë për

⧼Missinglanguagelinksbutton⧽

missinglanguagelinkstext
Diskutim

Këto artikuj <i>nuk</i> lidhen tek faqja korresponduese në $1. Ridrejtime dhe nën-faqet <i>nuk</i> janë treguar.

Këto artikuj nuk lidhen tek faqja korresponduese në $1. Përcjellime dhe nën-faqet nuk janë treguar.

moredotdotdot
Diskutim

More...

Më shumë...

move
Diskutim

Move

Zhvendose

movearticle
Diskutim

Zhvendose faqen

⧼Movearticle⧽

movedto
Diskutim

zhvendosur tek

⧼Movedto⧽

movenologin
Diskutim

Nuk ke hyrë brënda

Nuk keni hyrë brënda

movenologintext
Diskutim

Duhet të kesh hapur një llogari dhe të kesh <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> për të zhvendosur një faqe.

Duhet të keni hapur një llogari dhe të keni <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a>vpër të zhvendosur një faqe.

movepage
Diskutim

Zhvendose faqen

⧼Movepage⧽

movepagebtn
Diskutim

Zhvendose faqen

Zhvendose faqen

movepagetalktext
Diskutim

Faqja a bashkangjitur e diskutimit, n.q.s. ekziston, do të zhvendoset automatikisht '''përveçse''' kur:

  • Zhvendos një faqe midis hapësirave të ndryshme,
  • Një faqe diskutimi jo-boshe ekziston nën titullin e ri, ose
  • Nuk zgjedh kutinë më poshtë.

Në ato raste, duhet ta zhvendosësh ose perpuqësh faqen vetë n.q.s. dëshiron.

Faqja a bashkangjitur e diskutimit, n.q.s. ekziston, do të zhvendoset automatikisht përveçse kur:

  • Zhvendosni një faqe midis hapësirave të ndryshme,
  • Një faqe diskutimi jo-boshe ekziston nën titullin e ri, ose
  • Nuk zgjidhni kutinë më poshtë.

Në ato raste, duhet ta zhvendosni ose përpuqni faqen vetë n.q.s. dëshironi.

movepagetext
Diskutim

Duke përdor formularin e mëposhtëm do të ndërrosh titullin e një faqeje, duke zhvendosur gjithë historinë përkatëse tek titulli i ri. Titulli i vjetër do të bëhet një faqe ridrejtuese tek titulli i ri. Lidhjet tek faqja e vjetër nuk do të ndryshohen; duhet të kontrollosh [[Speciale:Maintenance|mirëmbajtjen]] për ridrejtime të dyfishta ose të prishura. Ti ke përgjegjësinë për tu siguruar që lidhjet të vazhdojnë të jenë të sakta.

Vë re se kjo faqe '''nuk''' do të zhvendoset n.q.s. ekziston një faqe me titullin e ri, përveçse kur ajo të jetë bosh ose një ridrejtim dhe të mos ketë një histori të vjetër. Kjo do të thotë se ti mund ta zhvendososh një faqe prapë tek emri i vjetër n.q.s. ke bërë një gabim, dhe s'mund të prisësh një faqe që ekziston.

<b>KUJDES!</b> Ky mund të jetë një ndryshim i madh dhe gjëra të papritura mund të ndoshin për një faqe të shumë-frekuentuar; të lutem, ki kujdes dhe mendohu mirë para se të përdorësh këtë funksion.

Duke përdorur formularin e mëposhtëm do të ndërroni titullin e një faqeje, duke zhvendosur gjithë historinë përkatëse tek titulli i ri. Titulli i vjetër do të bëhet një faqe përcjellëse tek titulli i ri. Lidhjet tek faqja e vjetër nuk do të ndryshohen; duhet të kontrolloni mirëmbajtjen për përcjellime të dyfishta ose të prishura. Keni përgjegjësinë për tu siguruar që lidhjet të vazhdojnë të jenë të sakta.

Vini re se kjo faqe nuk do të zhvendoset n.q.s. ekziston një faqe me titullin e ri, përveçse kur ajo të jetë bosh ose një përcjellim dhe të mos ketë një histori të vjetër. Kjo do të thotë se mund ta zhvendosni një faqe prapë tek emri i vjetër n.q.s. keni bërë një gabim, dhe s'mund ta prishësh një faqe që ekziston.

KUJDES! Ky mund të jetë një ndryshim i madh dhe gjëra të papritura mund të ndodhin për një faqe të shumë-frekuentuar; ju lutem, kini kujdes dhe mendohuni mirë para se të përdorni këtë funksion.

movetalk
Diskutim

Zhvendos edhe faqen e "diskutimit", n.q.s. është e mundur.

Zhvendos edhe faqen e diskutimeve, në qoftë se është e mundur.

movethispage
Diskutim

Zhvendose faqen

Zhvendose faqen

mycontris
Diskutim

Redaktimet e mia

Kontributet

mypage
Diskutim

Faqja ime

Faqja

mytalk
Diskutim

Diskutimet e mia

Diskuto

navigation
Diskutim

Navigation

Shfletim

nbytes
Diskutim

$1 bytes

$1 byte

nchanges
Diskutim

$1 ndryshime

$1 ndryshime

newarticle
Diskutim

(I Ri)

(I ri)

newarticletext
Diskutim

Ke ndjekur një lidhje tek një faqe që nuk ekziston akoma. Për ta krijuar këtë faqe, fillo të shtypësh në kutinë poshtë (shiko [[Wiktionary:Ndihmë|faqen ndihmuese]] për më shumë informacion). Në qoftë se je këtu gabimisht, thjesht shtyp butonin '''Back''' të shfletuesit tuaj.

Keni ndjekur një lidhje tek një faqe që nuk ekziston akoma. Për ta krijuar këtë faqe, filloni të shtypni në kutinë poshtë (shikoni faqen ndihmëse për më shumë informacion). Në qoftë se ndodheni këtu gabimisht, thjesht shtypni butonin Back të shfletuesit tuaj.

newmessages
Diskutim

Ti ke $1.

Keni $1.

newmessageslink
Diskutim

mesazhe të reja

⧼Newmessageslink⧽

newpage
Diskutim

Faqe e re

Faqe e re

newpageletter
Diskutim

R

R

newpages
Diskutim

Artikuj të rinj

Artikuj të rinj

newpassword
Diskutim

Fjalëkalimi i ri

Fjalëkalimi i ri

newtitle
Diskutim

Tek titulli i ri

Titull i ri:

newusersonly
Diskutim

(përdoruesit e rinj vetëm)

⧼Newusersonly⧽

next
Diskutim

mbas

Vijo

nextn
Diskutim

$1 më pas

$1 më pas

nlinks
Diskutim

$1 lidhje

$1 lidhje

noaffirmation
Diskutim

Duhet të konfirmosh që dhënja e jote nuk thyen ndonjë të drejtë kopimi.

Duhet të konfirmoni që dhënja e juaj nuk thyen ndonjë të drejtë autori.

noarticletext
Diskutim

(Tani për tani, nuk ka tekst në këtë faqe)

Aktualisht s’ka tekst në këtë faqe. Mundeni të kërkoni për këtë titull faqeje në faqe të tjera, të kërkoni te regjistrat përkatës, ose ta krijoni këtë faqe.

noblockreason
Diskutim

Duhet të japësh një arsye për bllokimin.

Duhet të jepni një arsye për bllokimin.

noconnect
Diskutim

Ju kërkojmë ndjesë! Difekt teknik, rifillojmë së shpejti.

Ju kërkoj ndjesë! Difekt teknik, rifilloj së shpejti.

nocontribs
Diskutim

S'ka asnjë ndryshim që të përputhet me këto kritere.

S’u gjetën ndryshime që përputhet me këto kritere.

nocookieslogin
Diskutim

Wiktionary uses cookies to log in users. You have cookies disabled. Please enable them and try again.

Wiktionary përdor "biskota" për të futur brënda përdoruesit. Prandaj, duhet të pranoni biskota dhe të provoni përsëri.

nocookiesnew
Diskutim

The user account was created, but you are not logged in. Wiktionary uses cookies to log in users. You have cookies disabled. Please enable them, then log in with your new username and password.

Llogaria e përdoruesit u hap, por nuk keni hyrë brënda akoma. Wiktionary përdor "biskota" për të futur brënda përdoruesit. Prandaj, duhet të pranoni biskota dhe të provoni përsëri me emrin dhe fjalëkalimin tuaj.

nocreativecommons
Diskutim

Creative Commons RDF metadata disabled for this server.

⧼Nocreativecommons⧽

nodb
Diskutim

Nuk mund të zgjidhte rregjistrin $1

Nuk mund të zgjidhja rregjistrin $1

nodublincore
Diskutim

Dublin Core RDF metadata disabled for this server.

⧼Nodublincore⧽

noemail
Diskutim

Rregjistri nuk ka adresë për përdoruesin "$1".

Regjistri nuk ka adresë për përdoruesin "$1".

noemailtext
Diskutim

Ky përdorues s'ka dhënë një adresë të saktë, ose ka vendosur të mos pranojë mesazhe email-i nga përdorues të tjerë.

Ky përdorues nuk ka përcaktuar një adresë të vlefshme e-mail.

noemailtitle
Diskutim

S'ka adresë email-i

S'ka adresë email-i

nogomatch
Diskutim

Nuk ka asnjë faqe me atë emër ekzakt, duke provuar për kërkim me tekst të plotë.

⧼Nogomatch⧽

nohistory
Diskutim

Nuk ka histori redaktimesh për këtë faqe.

Nuk ka histori redaktimesh për këtë faqe.

nolinkshere
Diskutim

Asnjë faqe nuk lidhet këtu.

S’ka faqe që lidhet me $2.

nolinkstoimage
Diskutim

Nuk ka asnjë faqe që të lidhet tek ky skedar.

S’ka faqe që përdorin këtë kartelë.

noname
Diskutim

Nuk ke dhënë një emër të saktë.

Nuk keni dhënë një emër të saktë.

nonefound
Diskutim

<strong>Shënim</strong>: kërkimet pa rezultat shpesh ndodhin kur kërkon për fjalë që rastisen shpesh si "ke" and "nga", të cilat nuk janë të futura në rregjistër, ose duke dhënë më shumë se një fjalë (vetëm faqet që i kanë të gjitha ato fjalë do të tregohen si rezultate).

Shënim: kërkimet pa rezultat shpesh ndodhin kur kërkoni për fjalë që rastisen shpesh si "ke" and "nga", të cilat nuk janë të futura në rregjistër, ose duke dhënë më shumë se një fjalë (vetëm faqet që i kanë të gjitha ato fjalë do të tregohen si rezultate).

nospecialpagetext
Diskutim

Ti ke kërkuar një faqe speciale që nuk njihet nga wiki software.

Keni kërkuar një faqe speciale që nuk njihet nga wiki software.

nosuchaction
Diskutim

Nuk ekziston ky veprim

Nuk ekziston ky veprim

nosuchactiontext
Diskutim

Veprimi i caktuar nga URL nuk njihet nga wiki software

Veprimi i specifikuar nga URL është i pavlefshëm. Ju mund të keni bërë një gabim në shkrimin e URL-së, ose keni ndjekur një lidhje të pasaktë. Kjo mund të vijë edhe si rezultat i një gabimi në programin e përdorur nga Wiktionary.

nosuchspecialpage
Diskutim

Nuk ekziston kjo faqe

Kjo faqe e veçantë nuk ekziston

nosuchuser
Diskutim

Nuk ka ndonjë përdorues me emrin "$1". Kontrollo gërmat, ose përdor formularin e mëposhtëm për të hapur një llogari të re.

Nuk ka ndonjë përdorues me emrin "$1". Kontrolloni gërmat, ose përdorni formularin e mëposhtëm për të hapur një llogari të re.

notacceptable
Diskutim

The wiki server can't provide data in a format your client can read.

⧼Notacceptable⧽

notanarticle
Diskutim

S'është një artikull

Nuk është artikull

notargettext
Diskutim

Nuk ke dhënë asnjë artikull ose përdorues mbi të cilin të përdorim këtë funksion.

Nuk keni dhënë asnjë artikull ose përdorues mbi të cilin të përdor këtë funksion.

notargettitle
Diskutim

Asnjë artikull

Asnjë artikull

note
Diskutim

<strong>Shënim:</strong>

Shënim:

notextmatches
Diskutim

Nuk ka asnjë tekst faqeje që përputhet

Nuk ka asnjë tekst faqeje që përputhet

notitlematches
Diskutim

Nuk ka asnjë titull faqeje që përputhet

⧼Notitlematches⧽

notloggedin
Diskutim

Nuk ke hyrë brënda

Nuk keni hyrë brënda

nowatchlist
Diskutim

Ti nuk ke ndonjë faqe në listën mbikqyrëse.

Nuk keni asnjë faqe në listën mbikqyrëse.

nowiki_sample
Diskutim

Insert non-formatted text here

⧼Nowiki_sample⧽

nowiki_tip
Diskutim

Ignore wiki formatting

⧼Nowiki_tip⧽

nstab-category
Diskutim

Category

Kategoria

nstab-help
Diskutim

Help

Ndihmë

nstab-image
Diskutim

Image

Skedari

nstab-main
Diskutim

Article

Faqja

nstab-media
Diskutim

Media

Faqja e mediave

nstab-mediawiki
Diskutim

Message

Mesazhi

nstab-special
Diskutim

Special

Faqe e veçantë

nstab-template
Diskutim

Template

Stampa

nstab-user
Diskutim

User page

Faqe përdoruesi

nstab-wp
Diskutim

About

⧼Nstab-wp⧽

nviews
Diskutim

$1 shikime

⧼Nviews⧽

ok
Diskutim

Shko

Shkoni

oldpassword
Diskutim

Fjalëkalimi i vjetër

Fjalëkalimi i vjetër:

orig
Diskutim

parë

⧼Orig⧽

orphans
Diskutim

Faqe të palidhura

⧼Orphans⧽

othercontribs
Diskutim

Based on work by $1.

Bazuar në punën e: $1

otherlanguages
Diskutim

Gjuhë të tjera

Në gjuhë të tjera

pagemovedsub
Diskutim

Zhvendosja doli me sukses

Zhvendosja doli me sukses

pagemovedtext
Diskutim

Faqja "[[$1]]" u zhvendos tek "[[$2]]".

⧼Pagemovedtext⧽

pagetitle
Diskutim

$1 - Wiktionary

$1 - Wiktionary

passwordremindertext
Diskutim

Dikush (ndoshta ti, nga IP adresa $1) kërkojë që të dërgojmë një fjalëkalim hyrje të ri për Wiktionary. Fjalëkalimi për përdoruesin "$2" tani është "$3". Duhet të hysh përsëri dhe të ndërrosh fjalëkalimin tënd menjëherë.

Dikush (ndoshta ju, nga IP adresa $1) kërkojë që të dërgoj një fjalëkalim hyrje të ri për Wiktionaryn. Fjalëkalimi për përdoruesin "$2" tani është "$3". Duhet të hyni përsëri dhe të ndërroni fjalëkalimin tuaj menjëherë. Në qoftë se nuk e përdorni këtë fjalëkalim të ri, atëherë do të vazhdojë të përdoret ai i vjetri.

passwordremindertitle
Diskutim

Kujtim për fjalëkalimin nga Wiktionary

Kërkesë për fjalëkalim të ri tek Wiktionary

passwordsent
Diskutim

Një fjalëkalim i ri është dërguar tek adresa e rregjistruar për "$1". Hyni përsëri mbasi ta kesh marrë.

Një fjalëkalim i ri është dërguar tek adresa e regjistruar për "$1". Provojeni përsëri hyrjen mbasi ta keni marrë fjalëkalimin.

perfcached
Diskutim

The following data is cached and may not be completely up to date:

nformacioni i mëposhtëm është kopje e ruajtur dhe mund të mos jetë i përditësuar. E shumta $1 rezultate janë ruajtur në kopje.

perfdisabled
Diskutim

Ju kërkojmë ndjesë! Ky veprim është bllokuar përkohsisht sepse e ngadalëson rregjistrin aq shumë sa nuk e përdor dot njeri tjetër.

Ju kërkoj ndjesë! Ky veprim është bllokuar përkohsisht sepse e ngadalëson rregjistrin aq shumë sa nuk e përdor dot njeri tjetër.

perfdisabledsub
Diskutim

Kjo është nje kopje e ruajtur nga $1:

⧼Perfdisabledsub⧽

personaltools
Diskutim

Personal tools

Mjetet e mia

popularpages
Diskutim

Artikuj te frekuentuar shpesh

⧼Popularpages⧽

portal
Diskutim

Community portal

Wikiportal

portal-url
Diskutim

Wiktionary:Community Portal

Project:Portali i bashkësisë

postcomment
Diskutim

Bëj koment

Bëni koment

poweredby
Diskutim

Wiktionary is powered by [http://www.mediawiki.org/ MediaWiki], an open source wiki engine.

⧼Poweredby⧽

powersearch
Diskutim

Kërko

Kërkoni

powersearchtext
Diskutim

Kërko në hapësirën:<br> $1<br> $2 Lidhje ridrejtuese &nbsp; Kërko për $3 $9

Kërkoni në hapësirën:
$1
$2 Lidhje përcjellëse   Kërkoni për $3 $9

preferences
Diskutim

Preferimet

Parapëlqimet

prefs-help-userdata
Diskutim

  • <strong>Real name</strong> (optional): if you choose to provide it this will be used for giving you attribution for your work.<br/>
  • <strong>Email</strong> (optional): Enables people to contact you through the website without you having to reveal your

email address to them, and it can be used to send you a new password if you forget it.

⧼Prefs-help-userdata⧽

prefs-misc
Diskutim

Misc settings

Të ndryshme

prefs-personal
Diskutim

User data

Përdoruesi

prefs-rc
Diskutim

Recent changes and stub display

Ndryshimet e fundit

prefslogintext
Diskutim

Ke hyrë si "$1". Numri yt i brëndshëm i identifikimit është $2.

Shiko [[Wiktionary:Ndihmë për preferimet e përdoruesit]] për ndihmë për të kuptuar opsionet.

Keni hyrë si "$1". Numri juaj i brëndshëm i identifikimit është $2.

Shikoni Wiktionary:Ndihmë për preferimet e përdoruesit për të mësuar opsionet.

prefsnologin
Diskutim

Nuk ke hyrë brënda

Nuk keni hyrë brënda

prefsnologintext
Diskutim

Duhet të kesh <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> për të vedosur preferimet e përdoruesit.

Duhet të keni <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> për të vedosur preferimet e përdoruesit.

prefsreset
Diskutim

Preferimet janë rikthyer siç ishin.

⧼Prefsreset⧽

preview
Diskutim

Parashiko

Shqyrto

previewconflict
Diskutim

Ky parashikim reflekton tekstin sipër kutisë së redaktimit siç do të duket kur ta ruani.

Kjo paraparje pasqyron tekstin te zona e sipërmes e përpunimit të teksteve, siç do të shfaqej nëse vendosni ta publikoni.

previewnote
Diskutim

Kini kujdes se ky është vetëm një parashikim, nuk është ruajtur akoma!

Mos harroni se kjo është vetëm një paraparje. Ndryshimet tuaja s’janë publikuar ende!

prevn
Diskutim

$1 më para

$1 më parë

printableversion
Diskutim

Version i shtypshëm

Versioni i shtypshëm

printsubtitle
Diskutim

(Nga http://sq.wikipedia.org)

⧼Printsubtitle⧽

protect
Diskutim

Protect

Mbroje

protectcomment
Diskutim

Reason for protecting

Arsyeja:

protectedarticle
Diskutim

mbrojti [[$1]]

mbrojti $1

protectedpage
Diskutim

Faqe e mbrojtur

Faqe e mbrojtur

protectedpagewarning
Diskutim

KUJDES: Kjo faqe është bllokuar kështuqë vetëm përdorues me titullin

sysop mund ta redaktojnë. Ndiq rregullat e dhëna tek <a href='/w/Wiktionary:Rregullat_për_faqe_të_bllokuara'>faqet e bllokuara</a>.

KUJDES: Kjo faqe është bllokuar kështuqë vetëm përdorues me titullin sysop mund ta redaktojnë. Ndiqni rregullat e dhëna tek <a href='/wiki/Wiktionary:Rregullat_për_faqe_të_bllokuara'>faqet e bllokuara</a>.

protectedtext
Diskutim

Kjo faqe është e mbrojtur që të mos redaktohet; mund të ketë disa arsye përse kjo është bërë, të lutem shiko [[Wiktionary:Faqe e mbrojtur]].

Mund të shikosh dhe kopjosh tekstin e kësaj faqeje:

Kjo faqe është e mbrojtur që të mos redaktohet; mund të ketë disa arsye përse kjo është bërë, ju lutem shikoni Wiktionary:Faqe e mbrojtur.

Mund të shikoni dhe kopjoni tekstin e kësaj faqeje:

protectlogpage
Diskutim

Mbroj_rregj

Regjistri i mbrojtjeve

protectlogtext
Diskutim

Më poshtë është një listë e "mbrojtjeve/lirimeve" të faqeve. Shiko [[Wiktionary:Faqe e mbrojtur]] për më shumë informacion.

Më poshtë është një listë e "mbrojtjeve/lirimeve" të faqeve. Shikoni Wiktionary:Faqe e mbrojtur për më shumë informacion.

protectpage
Diskutim

Mbroje faqen

⧼Protectpage⧽

protectreason
Diskutim

(give a reason)

⧼Protectreason⧽

protectsub
Diskutim

(Protecting "$1")

⧼Protectsub⧽

protectthispage
Diskutim

Mbroje faqen

Mbroje faqen

proxyblocker
Diskutim

Proxy blocker

Bllokuesi i ndërmjetësve

proxyblockreason
Diskutim

Your IP address has been blocked because it is an open proxy. Please contact your Internet service provider or tech support and inform them of this serious security problem.

IP adresa juaj është bllokuar sepse është një ndërmjetëse e hapur. Ju lutem lidhuni me kompaninë e shërbimeve të Internetit që përdorni dhe i informoni për këtë problem sigurije.

proxyblocksuccess
Diskutim

Done.

⧼Proxyblocksuccess⧽

qbbrowse
Diskutim

Shfleto

Shfletoni

qbedit
Diskutim

Redakto

Redaktoni

qbfind
Diskutim

Kërko

Kërkoni

qbmyoptions
Diskutim

Opsionet e mia

Faqet e mia

qbpageinfo
Diskutim

Informacion mbi faqen

⧼Qbpageinfo⧽

qbpageoptions
Diskutim

Opsionet e faqes

Kjo faqe

qbsettings
Diskutim

Vendimet e shpejta

⧼Qbsettings⧽

qbspecialpages
Diskutim

Special pages

Faqe speciale

querybtn
Diskutim

Bëj pyetjen

Përgjigju

querysuccessful
Diskutim

Pyetje me sukses

⧼Querysuccessful⧽

randompage
Diskutim

Artikull kuturu

Faqe e rastit

range_block_disabled
Diskutim

The sysop ability to create range blocks is disabled.

Mundësia e administruesve për të bllokuar me shtrirje është çaktivizuar.

rchide
Diskutim

në $4 formë; $1 redaktime të vogla; $2 hapësira të dyta; $3 redaktime të shumta.

në $4 formë; $1 redaktime të vogla; $2 hapësira të dyta; $3 redaktime të shumta.

rclinks
Diskutim

Trego $1 ndryshime gjatë $2 ditëve; $3 redaktime të vogla

Trego $1 ndryshime gjatë $2 ditëve; $3

rclistfrom
Diskutim

Trego ndryshimet e reja duke filluar nga $1

Trego ndryshime së fundmi duke filluar nga $1

rcliu
Diskutim

$1 redaktime nga përdorues të rregjistruar

⧼Rcliu⧽

rcloaderr
Diskutim

Duke karikuar ndryshimet e fundit

Duke ngarkuar ndryshime së fundmi

rclsub
Diskutim

(për faqet e lidhura nga "$1")

⧼Rclsub⧽

rcnote
Diskutim

Më poshtë janë <strong>$1</strong> ndryshimet e fundit gjatë <strong>$2</strong> ditëve.

Më poshtë janë $1 ndryshime së fundmi gjatë $2 ditëve.

rcnotefrom
Diskutim

Më poshtë janë ndryshimet e fundit nga <b>$2</b> (treguar deri në <b>$1</b>).

Më poshtë janë ndryshime së fundmi nga $2 (treguar deri në $1).

readonly
Diskutim

Rregjistri i bllokuar

Databaza e kyçur

readonlytext
Diskutim

Rregjistri Wiktionary është i bllokuar dhe nuk lejohen redaktime dhe artikuj të ri, ka mundësi të jetë bllokuar për mirëmbajtje, dhe do të kthehe në gjëndje normale mbas mirëmbajtjes. Administruesi i cili e bllokoi dha këtë arsye: <p>$1

Databaza për momentin është mbyllur për redaktime dhe ndryshime të reja, ndoshta për shkak të rutinës së mirëmbajtjes. Pas përfundimit të mirëmbajtjes databaza do të hapet përsëri.

Administratori që e mbylli dha këtë arsye: $1

readonlywarning
Diskutim

KUJDES: Rregjistri është bllokuar për mirëmbajtje, kështuqë nuk do kesh mundësi të ruash redaktimet e tua tani. Mund të kopjosh dhe ruash tekstin në një skedar për më vonë.

KUJDES: Rregjistri është bllokuar për mirëmbajtje, kështuqë nuk do keni mundësi të ruani redaktimet e tuaja tani. Mund të kopjoni dhe ruani tekstin në një skedar për më vonë.

recentchanges
Diskutim

Ndryshimet e fundit

Ndryshime së fundmi

recentchangescount
Diskutim

Numri i titujve në ndryshimet e fundit

Numri i titujve në ndryshime së fundmi

recentchangeslinked
Diskutim

Ndryshime të përafërta

Ndryshimet fqinje

recentchangestext
Diskutim

Ndiq ndryshimet e fundit të Wiktionary në këtë faqe.

Ndiq ndryshime së fundmi të Wiktionarys në këtë faqe.

redirectedfrom
Diskutim

(Ridrejtuar nga $1)

(Përcjellë nga $1)

remembermypassword
Diskutim

Mbaj mënd fjalëkalimin tim për tërë vizitat e ardhshme.

⧼Remembermypassword⧽

removechecked
Diskutim

Hiq të zgjedhurat

⧼Removechecked⧽

removedwatch
Diskutim

U hoq nga lista mibkqyrëse

⧼Removedwatch⧽

removedwatchtext
Diskutim

Faqja "$1" është hequr nga lista mbikqyrëse e jote.

Faqja "$1" është hequr nga lista mbikqyrëse e juaj.

removingchecked
Diskutim

Duke hequr artikujt e zgjedhur nga lista mbikqyrëse...

⧼Removingchecked⧽

resetprefs
Diskutim

Rikthe preferimet

⧼Resetprefs⧽

restorelink
Diskutim

$1 redaktimet e prishura

$1 redaktimet e grisura

resultsperpage
Diskutim

Sa përputhje të tregohen për faqe

⧼Resultsperpage⧽

retrievedfrom
Diskutim

Marrë nga "$1"

Marrë nga "$1"

returnto
Diskutim

Kthehu tek $1.

Kthehu tek $1

retypenew
Diskutim

Rishtyp fjalëkalimin e ri

Rishtypni fjalëkalimin e ri

reupload
Diskutim

Ri-jep

Jepeni përsëri

reuploaddesc
Diskutim

Kthehu tek formulari i dhënies.

Kthehu tek formulari i dhënies.

reverted
Diskutim

Kthehu tek një version i vjetër

Kthehu tek një version i vjetër

revertimg
Diskutim

ktheje

⧼Revertimg⧽

revertpage
Diskutim

Kthyer tek redaktimi i fundit nga $1

Ndryshimet e $2 (diskutimet) u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga $1.

revhistory
Diskutim

Historia e redaktimeve

⧼Revhistory⧽

revisionasof
Diskutim

Versioni i $1

Versioni i datës $1

revnotfound
Diskutim

Versioni nuk u gjet

⧼Revnotfound⧽

revnotfoundtext
Diskutim

Versioni i vjetër i faqes së kërkuar nuk mund të gjehej. Të lutem kontrollo URL-in që përdore për të ardhur tek kjo faqe.

Versioni i vjetër i faqes së kërkuar nuk mund të gjehej.Ju lutem kontrolloni URL-in që përdorët për të ardhur tek kjo faqe.

rfcurl
Diskutim

http://www.faqs.org/rfcs/rfc$1.html

https://tools.ietf.org/html/rfc$1

rights
Diskutim

Rights:

⧼Rights⧽

rollback
Diskutim

Rrotulloji mbrapsh redaktimet

Riktheji mbrapsh redaktimet

rollback_short
Diskutim

Rollback

⧼Rollback_short⧽

rollbackfailed
Diskutim

Rrotullimi dështoi

Rikthimi dështoi

rollbacklink
Diskutim

rrotullo

riktheje

rows
Diskutim

Rreshta

⧼Rows⧽

savearticle
Diskutim

Kryej ndryshimin

Ruaje faqen

savedprefs
Diskutim

Preferimet e tuaja janë ruajtur.

Parapëlqimet e tua janë ruajtur.

savefile
Diskutim

Ruani skedarin

Ruaj skedarin

saveprefs
Diskutim

Ruaj preferimet

Ruaj parapëlqimet

search
Diskutim

Kërko

Kërkoni

searchdisabled
Diskutim

<p>Kërkim me tekst të plotë është bllokuar tani për tani ngaqë shërbyesi është shumë i ngarkuar; shpresojmë ta nxjerrim prapë në gjëndje normale mbas disa punimeve. Gjer atëherë, mund të përdorësh google për kërkime:</p>


Kërkimi me tekst të plotë është bllokuar tani për tani ngaqë shërbyesi është shumë i ngarkuar; shpresojmë ta nxjerrim prapë në gjendje normale pas disa punimeve. Deri atëherë mund të përdorni Google-in për kërkime:

searchhelppage
Diskutim

Wiktionary:Kërkim

⧼Searchhelppage⧽

searchingwikipedia
Diskutim

Duke kërkuar Wiktionary

⧼Searchingwikipedia⧽

searchquery
Diskutim

Për pyetjen "$1"

⧼Searchquery⧽

searchresults
Diskutim

Rezultatet e kërkimit

Rezultatet e kërkimit

searchresultshead
Diskutim

Preferimet e rezultateve të kërkimit

Kërkimi

searchresulttext
Diskutim

Për më shumë informacion për kërkimin e Wiktionary, shiko $1.

Për më shumë informacion për kërkimin e Wiktionary, shikoni $1.

sectionedit
Diskutim

(seksion)

⧼Sectionedit⧽

selectnewerversionfordiff
Diskutim

Select a newer version for comparison

⧼Selectnewerversionfordiff⧽

selectolderversionfordiff
Diskutim

Select an older version for comparison

⧼Selectolderversionfordiff⧽

selectonly
Diskutim

Pyetje përveç atyre "SELECT" janë të lejuara vetëm për Wiktionary zhvillues.

⧼Selectonly⧽

selflinks
Diskutim

Faqe që lidhen tek vetëvetja

⧼Selflinks⧽

selflinkstext
Diskutim

Faqet që vijojnë kanë një lidhje tek vetëvetja, gjë që s'duhet të ndodhi.

⧼Selflinkstext⧽

seriousxhtmlerrors
Diskutim

There were serious xhtml markup errors detected by tidy.

⧼Seriousxhtmlerrors⧽

servertime
Diskutim

Ora e shërbyesit tani është

Ora e shërbyesit:

set_rights_fail
Diskutim

<b>User rights for "$1" could not be set. (Did you enter the name correctly?)</b>

⧼Set_rights_fail⧽

set_user_rights
Diskutim

Set user rights

⧼Set_user_rights⧽

setbureaucratflag
Diskutim

Set bureaucrat flag

Jepi titullin burokrat

shortpages
Diskutim

Artikuj të shkurtër

Artikuj të shkurtër

show
Diskutim

trego

trego

showhideminor
Diskutim

$1 minor edits | $2 bots | $3 logged in users

$1 redaktimet e vogla

showingresults
Diskutim

Duke treguar më poshtë <b>$1</b> rezultate dhe duke filluar me #<b>$2</b>.

Më poshtë tregohen $1 përfundime duke filluar nga #$2.

showingresultsnum
Diskutim

Duke treguar më poshtë <b>$3</b> rezultate dhe duke filluar me #<b>$2</b>.

⧼Showingresultsnum⧽

showlast
Diskutim

Trego $1 figurat e fundit të renditura sipas $2.

⧼Showlast⧽

showpreview
Diskutim

Trego parashikimin

Shfaq paraparje

showtoc
Diskutim

trego

trego

sig_tip
Diskutim

Your signature with timestamp

⧼Sig_tip⧽

sitestats
Diskutim

Statistikat e faqeve

⧼Sitestats⧽

sitestatstext
Diskutim

Gjënden <b>$1</b> faqe në totalin e rregjistrit. Këto përfshijnë faqet e "diskutimit", faqe rreth Wiktionary, faqe "cungje" të vogla, ridrejtime, dhe të tjera që ndoshta nuk kualifikohen si artikuj. Duke mos i përfshirë këto, gjënden <b>$2</b> faqe që janë artikuj të ligjshëm.<p> Gjënden <b>$3</b> shikime faqesh, dhe <b>$4</b> redaktime faqesh që nga dita kur softueri u ndërrua (July 20, 2002). Kjo do të thotë se janë bërë <b>$5</b> redaktime për faqe afërsisht, dhe <b>$6</b> shikime për redaktim.

Gjënden $1 faqe në totalin e rregjistrit, dhe janë bërë $4 redaktime faqesh. Këto përfshijnë faqet e "diskutimit", faqe rreth Wiktionary, faqe "cungje" të vogla, ridrejtime, dhe të tjera që ndoshta nuk kualifikohen si artikuj. Duke mos i përfshirë këto, gjënden $2 faqe që janë artikuj të ligjshëm.


sitesubtitle
Diskutim

Enciklopedia e Lirë

Fjalori e Lirë

sitesupport
Diskutim

Dhurime

Dhurime

sitetitle
Diskutim

Wiktionary

Wiktionary

siteuser
Diskutim

Wiktionary user $1

Përdoruesi $1 nga Wiktionary

siteusers
Diskutim

Wiktionary user(s) $1

Wiktionary përdoruesit $1

skin
Diskutim

Pamja

⧼Skin⧽

spamprotectiontext
Diskutim

The page you wanted to save was blocked by the spam filter. This is probably caused by a link to an external site.

You might want to check the following regular expression for patterns that are currently blocked:

Teksti që donit të publikonit u bllokua nga filtri i të padëshiruarave. Kjo ka gjasa të shkaktohet nga një lidhje për te një sajt i jashtëm i ndaluar.

spamprotectiontitle
Diskutim

Spam protection filter

Mbrojtje ndaj teksteve të padëshiruara

specialpage
Diskutim

Special Page

Faqe Speciale

specialpages
Diskutim

Faqe speciale

Faqet e veçanta

spheading
Diskutim

Faqe speciale për të gjithë përdoruesit

⧼Spheading⧽

sqlislogged
Diskutim

Vë re që të gjitha pyetjet janë të rregjistruara.

Vini re që të gjitha pyetjet janë të rregjistruara.

sqlquery
Diskutim

Fut pyetjen

Fusni pyetjen

statistics
Diskutim

Statistika

Statistika

storedversion
Diskutim

Versioni i ruajtur

Rishikim i ruajtur

stubthreshold
Diskutim

Kufiri për tregimin e cungjeve

⧼Stubthreshold⧽

subcategories
Diskutim

Subcategories

Nën-kategori

subject
Diskutim

Subjekt/Titull

Subjekt:

subjectpage
Diskutim

Shiko subjektin

Shikoni subjektin

successfulupload
Diskutim

Dhënie e sukseshme

⧼Successfulupload⧽

summary
Diskutim

Përmbledhje

Përmbledhje:

sysopspheading
Diskutim

Vetëm për ato me titull sysop

⧼Sysopspheading⧽

sysoptext
Diskutim

Veprimi që kerkove mund të bëhet vetëm nga një përdorues me titullin "sysop". Shiko $1.

Veprimi që kërkuat mund të bëhet vetëm nga një përdorues me titullin "administrues". Shikoni $1.

sysoptitle
Diskutim

Nevojitet titulli sysop

Nevojitet titulli "administrues"

tableform
Diskutim

tabelë

⧼Tableform⧽

talk
Diskutim

Discussion

Diskutimi

talkexists
Diskutim

Faqja për vete u zhvendos, ndërsa faqja e diskutimit nuk u zhvendos sepse një e tillë ekziston tek titulli i ri. Të lutem, përpuqi vetë.

Faqja për vete u zhvendos, ndërsa faqja e diskutimit nuk u zhvendos sepse një e tillë ekziston tek titulli i ri. Ju lutem, përpuqini vetë.

talkpage
Diskutim

Diskuto faqen

Diskutoni faqen

talkpagemoved
Diskutim

Faqja e diskutimit korrespondente u zhvendos gjithashtu.

⧼Talkpagemoved⧽

talkpagenotmoved
Diskutim

Faqja e diskutimit korrespondente <strong>nuk</strong> u zhvendos.

⧼Talkpagenotmoved⧽

talkpagetext
Diskutim

<!-- MediaWiki:talkpagetext -->

textboxsize
Diskutim

Dimensionet e kutisë së redaktimit

Madhësitë e kutisë së redaktimit

textmatches
Diskutim

Tekst faqesh që përputhet

Tekst faqesh që përputhet

thisisdeleted
Diskutim

Shiko ose restauro $1?

Shikoni ose restauroni $1?

thumbnail-more
Diskutim

Enlarge

Zmadho

timezonelegend
Diskutim

Time zone

Zona kohore:

timezoneoffset
Diskutim

Ndryshimi

⧼Timezoneoffset⧽

timezonetext
Diskutim

Fut numrin e orëve prej të cilave ndryshon ora lokale nga ajo e shërbyesit (UTC).

Fusni numrin e orëve prej të cilave ndryshon ora lokale nga ajo e shërbyesit (UTC).

titlematches
Diskutim

Tituj faqesh që përputhen

Tituj faqesh që përputhen

toc
Diskutim

Tabela e përmbajtjeve

Lëndë

toolbox
Diskutim

Toolbox

mjete

tooltip-addsection
Diskutim

Add a comment to this page. [alt-+]

⧼Tooltip-addsection⧽

tooltip-anontalk
Diskutim

Discussion about edits from this ip address [alt-n]

⧼Tooltip-anontalk⧽

tooltip-anonuserpage
Diskutim

The user page for the ip you're editing as [alt-.]

⧼Tooltip-anonuserpage⧽

tooltip-article
Diskutim

View the content page [alt-a]

⧼Tooltip-article⧽

tooltip-atom
Diskutim

Atom feed for this page

⧼Tooltip-atom⧽

tooltip-compareselectedversions
Diskutim

See the differences between the two selected versions of this page. [alt-v]

Shikoni krahasimin midis dy versioneve të zgjedhura të kësaj faqeje.

tooltip-contributions
Diskutim

View the list of contributions of this user

⧼Tooltip-contributions⧽

tooltip-currentevents
Diskutim

Find background information on current events

⧼Tooltip-currentevents⧽

tooltip-delete
Diskutim

Delete this page [alt-d]

⧼Tooltip-delete⧽

tooltip-edit
Diskutim

You can edit this page. Please use the preview button before saving. [alt-e]

⧼Tooltip-edit⧽

tooltip-emailuser
Diskutim

Send a mail to this user

⧼Tooltip-emailuser⧽

tooltip-help
Diskutim

The place to find out.

⧼Tooltip-help⧽

tooltip-history
Diskutim

Past versions of this page, [alt-h]

⧼Tooltip-history⧽

tooltip-login
Diskutim

You are encouraged to log in, it is not mandatory however. [alt-o]

⧼Tooltip-login⧽

tooltip-logout
Diskutim

Log out [alt-o]

⧼Tooltip-logout⧽

tooltip-mainpage
Diskutim

Visit the Main Page [alt-z]

⧼Tooltip-mainpage⧽

tooltip-minoredit
Diskutim

Mark this as a minor edit [alt-i]

Shënoje këtë redaktim të vogël

tooltip-move
Diskutim

Move this page [alt-m]

⧼Tooltip-move⧽

tooltip-mycontris
Diskutim

List of my contributions [alt-y]

⧼Tooltip-mycontris⧽

tooltip-mytalk
Diskutim

My talk page [alt-n]

⧼Tooltip-mytalk⧽

tooltip-nomove
Diskutim

You don't have the permissions to move this page

⧼Tooltip-nomove⧽

tooltip-portal
Diskutim

About the project, what you can do, where to find things

⧼Tooltip-portal⧽

tooltip-preferences
Diskutim

My preferences

⧼Tooltip-preferences⧽

tooltip-preview
Diskutim

Preview your changes, please use this before saving! [alt-p]

Bëni një paraparje të ndryshimeve tuaja. Ju lutemi, përdorni këtë, përpara publikimit.

tooltip-protect
Diskutim

Protect this page [alt-=]

⧼Tooltip-protect⧽

tooltip-randompage
Diskutim

Load a random page [alt-x]

⧼Tooltip-randompage⧽

tooltip-recentchanges
Diskutim

The list of recent changes in the wiki. [alt-r]

⧼Tooltip-recentchanges⧽

tooltip-recentchangeslinked
Diskutim

Recent changes in pages linking to this page [alt-c]

⧼Tooltip-recentchangeslinked⧽

tooltip-rss
Diskutim

RSS feed for this page

⧼Tooltip-rss⧽

tooltip-save
Diskutim

Save your changes [alt-s]

Kryej ndryshimet

tooltip-search
Diskutim

Search this wiki [alt-f]

Kërko Wiktionary

tooltip-sitesupport
Diskutim

Support Wiktionary

⧼Tooltip-sitesupport⧽

tooltip-specialpage
Diskutim

This is a special page, you can't edit the page itself.

⧼Tooltip-specialpage⧽

tooltip-specialpages
Diskutim

List of all special pages [alt-q]

⧼Tooltip-specialpages⧽

tooltip-talk
Diskutim

Discussion about the content page [alt-t]

⧼Tooltip-talk⧽

tooltip-undelete
Diskutim

Restore the $1 edits done to this page before it was deleted [alt-d]

⧼Tooltip-undelete⧽

tooltip-unwatch
Diskutim

Remove this page from your watchlist [alt-w]

⧼Tooltip-unwatch⧽

tooltip-upload
Diskutim

Upload images or media files [alt-u]

Fillo ngarkimin

tooltip-userpage
Diskutim

My user page [alt-.]

⧼Tooltip-userpage⧽

tooltip-viewsource
Diskutim

This page is protected. You can view its source. [alt-e]

⧼Tooltip-viewsource⧽

tooltip-watch
Diskutim

Add this page to your watchlist [alt-w]

Mbikqyre këtë faqe

tooltip-watchlist
Diskutim

The list of pages you're monitoring for changes. [alt-l]

⧼Tooltip-watchlist⧽

tooltip-whatlinkshere
Diskutim

List of all wiki pages that link here [alt-b]

⧼Tooltip-whatlinkshere⧽

uclinks
Diskutim

Shiko $1 redaktimet e fundit; shiko $2 ditët e fundit.

Shikoni $1 redaktimet e fundit; shikoni $2 ditët e fundit.

ucnote
Diskutim

Më poshtë janë redaktimet më të fundit të <b>$1</b> gjatë <b>$2</b> ditëve.

⧼Ucnote⧽

uctop
Diskutim

(sipër)

aktual

unblockip
Diskutim

Ç'blloko përdoruesin

Zhblloko përdoruesin

unblockiptext
Diskutim

Përdor formularin e më poshtëm për t'i ridhënë leje shkrimi një përdoruesi ose IP adreseje të bllokuar.

Përdor formularin e më poshtëm për t'i ridhënë leje shkrimi një përdoruesi ose IP adreseje të bllokuar.

unblocklink
Diskutim

ç'blloko

zhblloko

unblocklogentry
Diskutim

unblocked "$1"

ç'bllokoi "$1"

undelete
Diskutim

Restauro faqet e grisura

Restauroni faqet e grisura

undelete_short
Diskutim

Undelete $1 edits

Anulo fshirjen $1 redaktime

undeletearticle
Diskutim

Restauro artikullin e grisur

⧼Undeletearticle⧽

undeletebtn
Diskutim

Restauro!

Restauro!

undeletedarticle
Diskutim

u restaurua "$1"

restored "$1"

undeletedtext
Diskutim

Faqja [[$1]] është restauruar me sukses. Shiko [[Wiktionary:Gris_rregj]] për një listë të grisjeve dhe restaurimeve të fundit.

Faqja $1 është restauruar me sukses. Shikoni Wiktionary:Gris_rregj për një listë të grisjeve dhe restaurimeve të fundit.

undeletehistory
Diskutim

N.q.s. restauron një faqe, të gjitha versionet do të restaurohen në histori. N.q.s. një faqe e re me të njëjtin titull është krijuar që nga grisja, versionet e restauruara do të duken më përpara në histori, dhe versioni i faqes së fundit nuk do të shkëmbehet automatikisht.

N.q.s. restauroni një faqe, të gjitha versionet do të restaurohen në histori. N.q.s. një faqe e re me të njëjtin titull është krijuar që nga grisja, versionet e restauruara do të duken më përpara në histori, dhe versioni i faqes së fundit nuk do të shkëmbehet automatikisht.

undeletepage
Diskutim

Shiko ose restauro faqet e grisura

Shikoni ose restauroni faqet e grisura

undeletepagetext
Diskutim

Më poshtë janë faqet që janë grisur por që gjënden akoma në arshiv dhe mund të restaurohen. Arshivi boshatiset periodikisht.

$1 Faqet në vazhdim janë grisur, por akoma janë në arkiv dhe mund të rikthehen. Arkivi, kohëpaskohe është e mundur të pastrohet.

undeleterevision
Diskutim

U gris versioni i $1

⧼Undeleterevision⧽

undeleterevisions
Diskutim

$1 versione u futën në arshiv

$1 versionet u fshinë

unexpected
Diskutim

Vlerë e papritur: "$1"="$2".

Vlerë e papritur: "$1"="$2".

unlockbtn
Diskutim

Ç'blloko rregjistrin

Çblloko regjistrin

unlockconfirm
Diskutim

Po, dëshiroj me të vërtetë të ç'bllokoj rregjistrin

Po, dëshiroj me të vërtetë të çbllokoj regjistrin

unlockdb
Diskutim

Ç'blloko rregjistrin

Çblloko regjistrin

unlockdbsuccesssub
Diskutim

Rregjistri u ç'bllokua me sukses

Regjistri u zhbllokua me sukses

unlockdbsuccesstext
Diskutim

Rregjistri i Wiktionary është ç'bllokuar.

Baza e të dhënave Wiktionary është zhbllokuar.

unlockdbtext
Diskutim

Ç'bllokimi i rregjistrit do të lejojë mundësinë e të gjithë përdoruesve për të redaktuar faqe, për të ndryshuar preferimet e tyre, për të ndryshuar listat mbikqyrëse të tyre, dhe gjëra të tjera për të cilat nevojiten shkrime në rregjistër. Të lutem konfirmo që me vërte do të kryesh këtë veprim.

Ç'bllokimi i rregjistrit do të lejojë mundësinë e të gjithë përdoruesve për të redaktuar faqe, për të ndryshuar preferimet e tyre, për të ndryshuar listat mbikqyrëse të tyre, dhe gjëra të tjera për të cilat nevojiten shkrime në rregjistër. Ju lutem konfirmoni që me vërte dëshironi të kryeni këtë veprim.

unprotect
Diskutim

Unprotect

Liroje

unprotectcomment
Diskutim

Reason for unprotecting

⧼Unprotectcomment⧽

unprotectedarticle
Diskutim

liroji [[$1]]

Largo mbrojtjen nga " $1 "

unprotectsub
Diskutim

(Unprotecting "$1")

⧼Unprotectsub⧽

unprotectthispage
Diskutim

Liroje faqen

Liroje faqen

unusedimages
Diskutim

Figura të papërdorura

Figura të papërdorura

unusedimagestext
Diskutim

<p>Të lutem, vë re se hapësira të tjera si p.sh ato të që kanë të bejnë me gjuhë të ndryshme mund të lidhin nje figurë me një URL në mënyrë direkte, kështuqë mund të keto figura mund të jepen këtu edhe pse janë në përdorim.

Ju lutem, vini re se hapësira të tjera si p.sh ato që kanë të bëjnë me gjuhë të ndryshme mund të lidhin një figurë me një URL në mënyrë direkte, kështuqë ka mundësi që këto figura të rreshtohen këtu megjithëse janë në përdorim.

unwatch
Diskutim

Unwatch

Ç'mbikqyre

unwatchthispage
Diskutim

Mos e mbikqyr

Mos e mbikqyr

updated
Diskutim

(E ndryshuar)

(E ndryshuar)

upload
Diskutim

Jep skedar

Jepni skedar

uploadbtn
Diskutim

Jep skedar

Jepni skedar

uploaddisabled
Diskutim

Ndjesë, dhëniet janë bllokuar në këtë shërbyes dhe nuk është gabimi yt.

Ndjesë, dhëniet janë bllokuar në këtë shërbyes dhe nuk është gabimi juaj.

uploadedfiles
Diskutim

Jep skedarë

Jepni skedarë

uploadedimage
Diskutim

dha "$1"

uploaded "$1"

uploaderror
Diskutim

Gabim dhënie

Gabim dhënie

uploadfile
Diskutim

Jep figura, zë, dokumente etj.

Jepni figura, zë, dokumente etj.

uploadlink
Diskutim

Jep skedar

Jepni skedar

uploadlog
Diskutim

rregjistër dhënie

⧼Uploadlog⧽

uploadlogpage
Diskutim

Jep_rregj

Regjistri i ngarkimeve

uploadlogpagetext
Diskutim

Më poshtë është një listë e skedarëve më të rinj që janë dhënë. Të gjitha orët janë me orën e shërbyesit (UTC). <ul> </ul>

Më poshtë është një listë e skedave më të reja që janë ngarkuar. Të gjithë orët janë me orën e shërbyesit.

uploadnologin
Diskutim

Nuk ke hyrë brënda

Nuk keni hyrë brënda

uploadnologintext
Diskutim

Duhet të kesh <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> për të dhënë skedarë.

Duhet të keni <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> për të dhënë skedarë.

uploadtext
Diskutim

<strong>NDALO!</strong> Përpara se të japësh këtu, lexo dhe ndiq Wiktionary's <a href="/wiki/Wiktionary:Rregullat_përdorim_figurash">Rregullat e përdorimit të figurave</a>. <p>Për të parë ose për të kërkuar figurat e dhëna më parë, shko tek <a href="/wiki/Speciale:Imagelist">lista e figurave të dhëna</a>. Dhëniet dhe grisjet janë të rregjistruara në <a href="/wiki/Wiktionary:Jep_rregj">rregjistrin e dhënies</a>. <p>Përdorni formularin e më poshtëm për të dhënë skedarë të figurave të reja për tu përdorur në illustrimet e artikujve. Për shumicën e shfletuesve, do të shihni një "Browse..." buton, i cili do të hapi dialogun standart të skedarëve të operating system që përdorni. Zgjedhja e një skedari do të mbushi emrin në rreshtin e tekstit, afer butonit. Duhet të konfirmosh që nuk je duke thyer rregullat e të drejtave të kopimit duke vënë shenjën. Shtyp butonin "Jep" për të mbaruar dhënien. Kjo mund të zgjasi për pak kohë n.q.s. keni lidhje të ngadaltë të internet-it. <p>Formatet e preferuara janë JPEG për fotografi, PNG për vizatime dhe ikona të tjera, dhe OGG për zë dhe muzikë. Të lutem fut një emër përshkrues për të mos patur konfuzion më vonë. Për të futur një figurë në një artikull, përdor lidhjen sipas formës <b>[[figura:skedar.jpg]]</b> ose <b>[[figura:skedar.png|tekst përshkrues]]</b> ose <b>[[media:skedar.ogg]]</b> për zë. <p>Vini re se si me të gjitha faqet e tjera wiki, të tjerë mund të redaktojnë ose grisin dhëniet tuaja n.q.s. mendojnë se nuk janë enciklopedike, dhe ti mund të bllokohesh nga dhënja n.q.s. e abuzon sistemin.

NDALO! Përpara se të jepni këtu, lexoni dhe ndiqni <a href="/wiki/Wiktionary:Rregullat_përdorim_figurash">Rregullat e përdorimit të figurave</a> të Wiktionarys.

Për të parë ose për të kërkuar figurat e dhëna më parë, shkoni tek <a href="/wiki/Speciale:Imagelist">lista e figurave të dhëna</a>. Dhëniet dhe grisjet janë të rregjistruara në <a href="/wiki/Wiktionary:Jep_rregj">rregjistrin e dhënieve</a>.

Përdorni formularin e më poshtëm për të dhënë skedarë të figurave të reja për tu përdorur në illustrimet e artikujve. Për shumicën e shfletuesve, do të shihni një "Browse..." buton, i cili do të hapi dialogun standart të skedarëve të operating system që përdorni. Zgjedhja e një skedari do të mbushi emrin në rreshtin e tekstit, afër butonit. Duhet të konfirmoni që nuk jeni duke thyer rregullat e të drejtave të autorit duke vënë shenjën. Shtypni butonin "Jepni" për të mbaruar dhënien. Kjo mund të zgjasi për pak kohë n.q.s. keni lidhje të ngadaltë të internet-it.

Formatet e preferuara janë JPEG për fotografi, PNG për vizatime dhe ikona të tjera, dhe OGG për zë dhe muzikë. Ju lutem fusni një emër përshkrues për të mos patur konfuzion më vonë. Për të futur një figurë në një artikull, përdorni lidhjen sipas formës Skeda:skedar.jpg ose tekst përshkrues ose media:skedar.ogg për zë.

Vini re se si me të gjitha faqet e tjera wiki, të tjerë mund të redaktojnë ose grisin dhëniet tuaja n.q.s. mendojnë se nuk janë enciklopedike, dhe ju mund të bllokoheni nga dhënja n.q.s. e abuzoni sistemin.

uploadwarning
Diskutim

Kujdes dhënie

Kujdes dhënie

user_rights_set
Diskutim

<b>User rights for "$1" updated</b>

⧼User_rights_set⧽

usercssjs
Diskutim

'''Note:''' After saving, you have to tell your bowser to get the new version: '''Mozilla:''' click ''reload''(or ''ctrl-r''), '''IE / Opera:''' ''ctrl-f5'', '''Safari:''' ''cmd-r'', '''Konqueror''' ''ctrl-r''.

⧼Usercssjs⧽

usercssjsyoucanpreview
Diskutim

<strong>Tip:</strong> Use the 'Show preview' button to test your new css/js before saving.

⧼Usercssjsyoucanpreview⧽

usercsspreview
Diskutim

'''Remember that you are only previewing your user css, it has not yet been saved!'''

Mos harroni se thjesht po bëni një paraparje të CSS-së tuaj si përdorues. S’është publikuar ende!

userexists
Diskutim

Emri që përdore është në përdorim. Zgjidh një emër tjetër.

Emri që përdorët është në përdorim. Zgjidhni një emër tjetër.

userjspreview
Diskutim

'''Remember that you are only testing/previewing your user javascript, it has not yet been saved!'''

Mos harroni se thjesht po testoni/parashihni kodin tuaj JavaScript si përdorues. S’është publikuar ende!

userlogin
Diskutim

Hyrje

⧼Userlogin⧽

userlogout
Diskutim

Dalje

Dalje

usermailererror
Diskutim

Mail object returned error:

⧼Usermailererror⧽

userpage
Diskutim

Shiko faqen

Shikoni faqen

userstats
Diskutim

Statistikat e përdoruesit

Statistikat e përdoruesve

userstatstext
Diskutim

Gjënden <b>$1</b> përdorues të rregjistruar. <b>$2</b> prej tyre janë me titull administrues (shiko $3).

Gjënden $1 përdorues të rregjistruar. $2 prej tyre janë me titull administrues (shikoni Listën e përdoruesve dhe $3).

version
Diskutim

Version

Versioni

viewcount
Diskutim

Kjo faqe është parë $1 herë.

Kjo faqe është shikuar $1 herë .

viewprevnext
Diskutim

Shiko ($1) ($2) ($3).

Shikoni ($1) ($2) ($3).

viewsource
Diskutim

Shiko tekstin

Shikoni tekstin

viewtalkpage
Diskutim

Shiko diskutimin

Shikoni diskutimin

wantedpages
Diskutim

Artikuj më të dëshiruar

Artikuj më të dëshiruar

watch
Diskutim

Watch

Mbikëqyre

watchdetails
Diskutim

($1 faqe nën mbikqyrje duke mos numëruar faqet e diskutimit; $2 faqe(t) brënda kufirit janë redaktuar; $3... <a href='$4'>trego dhe redakto tërë listën</a>.)

⧼Watchdetails⧽

watcheditlist
Diskutim

Këtu jepet një listë e alfabetizuar e faqeve nën mbikqyrje. Zgjidh kutinë e sejcilës faqe që dëshiron të heqësh nga lista dhe shtyp butonin 'Hiq të zgjedhurat' në fund të ekranit.

Këtu jepet një listë e alfabetizuar e faqeve nën mbikqyrje. Zgjidhni kutinë e sejcilës faqe që dëshironi të heqni nga lista dhe shtypni butonin 'Hiq të zgjedhurat' në fund të ekranit.

watchlist
Diskutim

Lista mbikqyrëse

Listë vëzhgimesh

watchlistcontains
Diskutim

Lista mbikqyrëse e jote ka $1 faqe.

Lista mbikqyrëse e juaj ka $1 faqe.

watchlistsub
Diskutim

(për përdoruesin "$1")

⧼Watchlistsub⧽

watchmethod-list
Diskutim

duke parë faqet nën mbikqyrje për ndryshime të fundit

duke parë faqet nën mbikqyrje për ndryshime së fundmi

watchmethod-recent
Diskutim

duke parë ndryshimet e fundit për faqe nën mbikqyrje

duke parë ndryshime së fundmi për faqe nën mbikqyrje

watchnochange
Diskutim

Asnjë nga artikujt nën mbikqyrje është redaktuar gjatë kohës së dhënë.

Asnjë nga artikujt nën mbikqyrje nuk është redaktuar gjatë kohës së dhënë.

watchnologin
Diskutim

Nuk ke hyrë brënda

Nuk keni hyrë brënda

watchnologintext
Diskutim

Duhet të kesh <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> për të ndryshuar listën mbikqyrëse tënde.

Duhet të keni <a href="/wiki/Speciale:Userlogin">hyrë brënda</a> për të ndryshuar listën mbikqyrëse.

watchthis
Diskutim

Mbikqyr këtë faqe

Vëzhgoje këtë faqe

watchthispage
Diskutim

Mbikqyr këtë faqe

Mbikqyre këtë faqe

welcomecreation
Diskutim

<h2>Mirë se erdhe, $1!</h2><p>Llogaria jote ështe hapur. Mos harro të vendosësh preferimet e tua të uikipedias.

Mirësevini, $1!

Llogaria juaj është hapur. Mos harroni të vendosni preferimet e Wiktionarys.

whatlinkshere
Diskutim

Lidhjet këtu

Lidhjet këtu

whitelistacctext
Diskutim

To be allowed to create accounts in this Wiki you have to [[Special:Userlogin|log]] in and have the appropriate permissions.

Duhet të hyni brënda dhe të keni të drejta të posaçme pasi tu lejohet të hapni llogari në Wiki. i

whitelistacctitle
Diskutim

You are not allowed to create an account

Nuk ju lejohet të hapni një llogari

whitelistedittext
Diskutim

You have to [[Special:Userlogin|login]] to edit pages.

Duhet të hyni brënda për të redaktuar artikuj.

whitelistedittitle
Diskutim

Login required to edit

Duhet të hyni brënda për të redaktuar

whitelistreadtext
Diskutim

You have to [[Special:Userlogin|login]] to read pages.

Duhet të hyni brënda për të lexuar artikuj.

whitelistreadtitle
Diskutim

Login required to read

Duhet të hyni brënda për të lexuar

wikipediapage
Diskutim

Shiko faqen meta

Shikoni faqen meta

wikititlesuffix
Diskutim

Wiktionary

⧼Wikititlesuffix⧽

wlnote
Diskutim

Më poshtë janë $1 ndryshimet e <b>$2</b> orëve të fundit.

Më poshtë janë $1 ndryshimet e $2 orëve së fundmi.

wlsaved
Diskutim

This is a saved version of your watchlist.

Kjo është një kopje e ruajtur e listës mbikqyrëse tuaj.

wlshowlast
Diskutim

Show last $1 hours $2 days $3

Trego $1 orët $2 ditët $3 e fundit

wrong_wfQuery_params
Diskutim

Incorrect parameters to wfQuery()<br /> Function: $1<br /> Query: $2

Parametra gabim tek wfQuery()
Funksioni: $1
Pyetja: $2

wrongpassword
Diskutim

Fjalëkalimi që fute nuk është i saktë. Provoje përsëri!

Fjalëkalimi që futët nuk është i saktë. Provojeni përsëri!

yourdiff
Diskutim

Ndryshimet

Ndryshimet

youremail
Diskutim

Adresa e email-it*

Adresa e email-it*

yourname
Diskutim

Fut emrin tënd

Fusni emrin tuaj

yournick
Diskutim

Nofka jote (për firmosje)

Nofka juaj (për firmosje)

yourpassword
Diskutim

Fut fjalëkalimin tënd

Fjalëkalimi:

yourpasswordagain
Diskutim

Fut fjalëkalimin përsëri

Fusni fjalëkalimin përsëri

yourrealname
Diskutim

Your real name*

Emri juaj i vërtetë*

yourtext
Diskutim

Teksti yt

Teksti juaj