Përdoruesi:Zsoni

Nga Wiktionary
Mirësevini tek Wiktionary, fjalori i lirë

Me 10.109 artikuj200 Gjuhe

Fjalorët kryesorë: Fjalori sipas shkronjësFjalori me fjalë shqipFjalori i trashëguar i shqipes

A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V X XH Y Z ZH

 

Mirësevini tek WikiFjalori,
një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një fjalor të lirë shumëgjuhësh, me përkufizime, prejardhje etimologjike, shqiptime, dhe shembuj përdorimi. WikiFjalori është shoqëruesi leksik i enciklopedisë së hapur Wikipedia. Fjalori në shqip është i sapo filluar dhe ju inkurajojmë të krijoni artikuj të rinj.

Rregullat e editimit
Rregulla të përgjithshme:
  1. Ju lutemi të keni kujdesë që fjalët t'i filloni me shkronjë të vogël, përveç shkurtimeve psh. SHBA dhe emrave të përveçëm si psh. Shqipëria.
  2. Edhe pse Wiktionary është pjesë si motër e Wikipedias fjalët këtu do të jen të radhitura në të pa shquarën, pra ju lutemi editues të editoni në të pa shquarën.
  3. Përdorimi i shkronjave shqipe ë, Ë, ç dhe Ç është i pa diskutueshëm, pra ju lutemi që gjatë editimit të i përdorni me rregull këto shkronja.
Para se të filloni të redaktoni - Rafte të posaçme
Folje jokalimtare
Folje kalimtare
Numrat
  
Ndihmë
Gjuhët botërore
Stinët
Rafte me fjalorë
Fjalorët shkencorë Fjalorët e shkencave natyrore dhe teknologjisë

Fjalori i informatikës | Fjalori i matematikës | Fjalori i mjeksisë | Fjalori i kimisë | Fjalori i fizikës | Fjalori i arkeologjisë |

Fjalorët e gjuhës Fjalorët e gjuhës

Folje | Ndajfolje | Emra | Mbiemra | Përemra | Nyje | Pasthirrma | Lidhëse | Parafjalë | Shkurtesa

Fjalorët shkencorë Fjalorët e shkencave shoqërore

Fjalori ekonomik | Fjalori psikologjik | Fjalori juridik | Fjalori i inxhinierisë | Fjalori i arsimit | Fjalori i komunikacionit |

Fjalorë të tjerë Fjalorë të tjerë

Fjalori i mitologjisë | Fjalori i baletit | Fjalori i muzikës | Fjalori i kuzhinës - Fjalori i pikturës | Fjalori i kopshtarisë |

Wiki-Gjuhë të tjera
لعربية -- Asturianu --Aymara -- Azeri -- Български -- Català -- Corsu -- Česky -- Dansk -- Deutsch -- English -- Ελληνικά -- Esperanto -- Español -- Eesti -- Euskara -- Farsi -- Suomeksi -- Français -- Frysk -- Gaeilge -- Galego -- Guaraní -- ગુજરાતી -- हिन्दी -- Hrvatski -- Magyar -- Interlingua -- Bahasa Indonesia -- Íslenska -- Italiano -- 日本語 -- ქართული -- ಕನ್ನಡ -- 한국어 -- Kurdî -- Latina -- Lietuvių --മലയാളം -- मराठी -- Bahasa -- Nederlands -- Norsk -- Occitan -- ਪੰਜਾਬੀ / پنجابی -- Polski -- Português -- Română -- Русский -- संस्कृत -- Slovenčina -- Slovenščina -- Svenska -- தமிழ் -- ไทย -- Türkçe -- Tatarça -- اردو -- Tiếng Việt -- Volapük -- 中文(简) -- 中文(繁)
Wiki-Projekte të tjera
Wikipedia WikiBurime WikiCitate WikiLibra WikiLajme logo Wikiverzita WikiSpeciet Commons Meta-Wiki
Wikipedia WikiBurime WikiCitate WikiLibra WikiLajme Wikiverzita WikiSpeciet Commons Meta-Wiki
Enciklopedia e Lirë Dokumente dhe Libraria e lirë Përmbledhje citatesh Tekste shkollore dhe manuale Lajme i lirë Arsimi Lista e llojeve të mësimit Materiale grafike Koordinimi i të gjitha projekteve