Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Ndërgjuhësh[redaktoni]

⚷

Simbol[redaktoni]

  1. (astrologji) simbol i asteroidit dhe centaurit (2060) Chiron (Kirone)

Fjalë rrjedhëse[redaktoni]

Simbolet planetare
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·